Toltar, "Herşeyi yapmaya hazırım"

Dilovası 10.03.2017 - 08:02, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Toltar, "Herşeyi yapmaya hazırım"

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, AK Parti Dilovası Kadın Kolları Başkanı Gülay Artut, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle Dilovası meydanında bayanlara çiçek dağıttılar.

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Dilovalı kadınlara çiçek hediye ederek gönülleri feth etti. Dilovası Belediye binası önünde düzenlenen etkinlikte yoğun kalabalığın olduğu Çarşamba Pazarına gelen kadınlara çiçek takdimi yaptılar. Etkinliğe AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut ve SKM Yönetimide katıldı. Yaklaşık 2 bin çiçeğin kısa sürede tükendiği etkinlikte Başkan Toltar’ın jesti karşısında mutluluklarını ifade eden kadınlar nezaketlerinden dolayı kendisine teşekkür etti.  Başkan Toltar, kısa süreli sohbet etme imkanı da bulduğu kadınlarla 16 Nisan referandumu hakkında fikir alışverişinde bulunarak ülkenin geleceğine sahip çıkmalarını isterken “Biz kadınlarımızı hak ettiği yerde görmek isteriz. Bunun için her şeyi yapmaya hazırız.  Maksadımız kadının toplum içerisindeki yerini güçlendirmek. Hükümetimizin de bu konuda birçok çalışması oldu. Kadın hızla hak ettiği yere doğru ilerliyor. Bu gün siyasi arenada ilk kez bu kadar çok kadını görüyor olabilmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Umarım kadınlarımız gücünü 16 Nisan’da da gösterecek ülkesine ve bayrağına sahip çıkacaktır. Bu vesileyle 8 Mart Dünya Kadınlar gününü bir kez daha kutluyorum.”dedi AK Parti Dilovası Kadın Kolları Başkanı Gülay Artut’ta düzenlenen etkinlikle bayanlara çiçek ve “Evet” broşürü takdim ederek bayanlardan 16 Nisan referandumunda destek istedi.
Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, AK Parti Dilovası Kadın Kolları Başkanı Gülay Artut, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle Dilovası meydanında bayanlara çiçek dağıttılar.

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Dilovalı kadınlara çiçek hediye ederek gönülleri feth etti. Dilovası Belediye binası önünde düzenlenen etkinlikte yoğun kalabalığın olduğu Çarşamba Pazarına gelen kadınlara çiçek takdimi yaptılar. Etkinliğe AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut ve SKM Yönetimide katıldı.

Yaklaşık 2 bin çiçeğin kısa sürede tükendiği etkinlikte Başkan Toltar’ın jesti karşısında mutluluklarını ifade eden kadınlar nezaketlerinden dolayı kendisine teşekkür etti.  Başkan Toltar, kısa süreli sohbet etme imkanı da bulduğu kadınlarla 16 Nisan referandumu hakkında fikir alışverişinde bulunarak ülkenin geleceğine sahip çıkmalarını isterken “Biz kadınlarımızı hak ettiği yerde görmek isteriz. Bunun için her şeyi yapmaya hazırız. 

Maksadımız kadının toplum içerisindeki yerini güçlendirmek. Hükümetimizin de bu konuda birçok çalışması oldu. Kadın hızla hak ettiği yere doğru ilerliyor. Bu gün siyasi arenada ilk kez bu kadar çok kadını görüyor olabilmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Umarım kadınlarımız gücünü 16 Nisan’da da gösterecek ülkesine ve bayrağına sahip çıkacaktır. Bu vesileyle 8 Mart Dünya Kadınlar gününü bir kez daha kutluyorum.”dedi

AK Parti Dilovası Kadın Kolları Başkanı Gülay Artut’ta düzenlenen etkinlikle bayanlara çiçek ve “Evet” broşürü takdim ederek bayanlardan 16 Nisan referandumunda destek istedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.