Toltar “Hizmetlerimize kimse gölge düşüremez”

Dilovası 05.12.2016 - 11:06, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Toltar “Hizmetlerimize kimse gölge düşüremez”

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar son günlerde özellikle sosyal medyada yanlış bir bilginin paylaşıldığı ve bu paylaşım ile belediye hizmetlerine gölge düşürülmek istendiği be halkı kutuplaştırmaya yönelik çabalara sosyal medya üzerinden net bir cevap verdi.

  Başkan Toltar, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama da ;”Mimar Sinan Mahallemizde Hz. Ali Külliyesi ve Camii bünyesinde yapımı devam eden içinde okuma salonunun mevcut olduğu, Semt Konağı ve Taziye Evi olan, halkımızın bir araya gelerek çay eşliğinde sohbet edebileceği eserimiz yakın gelecekte halkımızın hizmetine sunulacaktır. Buna istinaden Hz. Ali Külliyesi ve Camii bünyesinde halkımıza hizmet verecek olan Semt Konağı ve Taziye Evine verilecek ismin Demokrasi Şehidimiz Ömer Halis Demir’in adının verilerek yaşatılmasına Aralık Ayı Meclisimizde bütün meclis üyelerimizin oybirliğiyle karar verilmiştir. SEMT KONAĞI VE TAZİYE EVİNİ  ADI DEĞİŞECEK Hizmetlerimize gölge düşürmek isteyen, iyi niyet barındırmayan bazı kişiler tarafından özellikle sosyal medyada spekülasyonlara mahal verme çabaları aşikârdır. Bu nedenle alınan kararın gerçekten uzak ve yanlış ifade edildiği, böylesine faydalı bir hizmete ve değerlerimize gölge düşülmek istendiği ve halkımızı kutuplaştırmaya yönelik çabaların olduğu ortadadır. Mimar Sinan Mahallemizde yapımı devam eden Külliye ve Cami’nin adının değişmediği, Külliyemizin ve Camimizin adının Hz. Ali Külliyesi Ve Camii olduğunu; mevcut yapı içende varlığını sürdürecek ve hizmet verecek olan Semt Konağı ve Taziye Evine verilecek olan ismin Demokrasi Şehidimiz Ömer Halis Demir Semt Konağı ve Taziye Evi olarak yaşatılmasına karar verildiğini tüm kamuoyuna saygılarımla bildiririm.”dedi  
Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar son günlerde özellikle sosyal medyada yanlış bir bilginin paylaşıldığı ve bu paylaşım ile belediye hizmetlerine gölge düşürülmek istendiği be halkı kutuplaştırmaya yönelik çabalara sosyal medya üzerinden net bir cevap verdi.

 

Başkan Toltar, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama da ;”Mimar Sinan Mahallemizde Hz. Ali Külliyesi ve Camii bünyesinde yapımı devam eden içinde okuma salonunun mevcut olduğu, Semt Konağı ve Taziye Evi olan, halkımızın bir araya gelerek çay eşliğinde sohbet edebileceği eserimiz yakın gelecekte halkımızın hizmetine sunulacaktır. Buna istinaden Hz. Ali Külliyesi ve Camii bünyesinde halkımıza hizmet verecek olan Semt Konağı ve Taziye Evine verilecek ismin Demokrasi Şehidimiz Ömer Halis Demir’in adının verilerek yaşatılmasına Aralık Ayı Meclisimizde bütün meclis üyelerimizin oybirliğiyle karar verilmiştir.

SEMT KONAĞI VE TAZİYE EVİNİ  ADI DEĞİŞECEK

Hizmetlerimize gölge düşürmek isteyen, iyi niyet barındırmayan bazı kişiler tarafından özellikle sosyal medyada spekülasyonlara mahal verme çabaları aşikârdır. Bu nedenle alınan kararın gerçekten uzak ve yanlış ifade edildiği, böylesine faydalı bir hizmete ve değerlerimize gölge düşülmek istendiği ve halkımızı kutuplaştırmaya yönelik çabaların olduğu ortadadır. Mimar Sinan Mahallemizde yapımı devam eden Külliye ve Cami’nin adının değişmediği, Külliyemizin ve Camimizin adının Hz. Ali Külliyesi Ve Camii olduğunu; mevcut yapı içende varlığını sürdürecek ve hizmet verecek olan Semt Konağı ve Taziye Evine verilecek olan ismin Demokrasi Şehidimiz Ömer Halis Demir Semt Konağı ve Taziye Evi olarak yaşatılmasına karar verildiğini tüm kamuoyuna saygılarımla bildiririm.”dedi

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.