Toltar hizmetlerini anlattı!

Dilovası 20.03.2016 - 12:40, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Toltar hizmetlerini anlattı!

AK Parti Dilovası 38. İlçe Danışma meclisi ve yerel yönetim şurasını gerçekleştirdi. Dilovası Kültür Merkezi’nde yapılan toplantıya Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zekeriyya Özak, Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut, AK Parti Dilovası Kadın Kolları Başkanı Gülay Artut, AK Parti Dilovası Gençlik Kolları Başkanı Semih Kaya, meclis üyeleri, muhtarlar, üyeler yer aldı.  BAŞSAĞLIĞI DİLEDİ İlçe Başkanı Osman Akbulut’un açılış konuşmasının ardından söz alan Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, “Milletimizin huzuru ve ülkemizin bekasına kastetmek isteyen iç ve dış mihraplarla şer odaklarıyla, terör örgütleriyle mücadele ederken şehadet şerbeti içen silahlı kuvvetlerimizi, emniyet mensubu şehitlerimize ve Ankara’daki menfur saldırı sonucu şehit olan vatandaşlarımıza bir kez daha Allah’tan rahmet, kederli ailelerine ve milletimize başsağlığı diliyorum.” Dedi. Toltar konuşmasının devamında “Değişen, ilerleyen ve gelişen yeni Türkiye’yi Sayın Cumhurbaşkanımız, Kurucu Genel Başkanımız ve Hocamız Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu ile yeni sivil anayasayı ve başkanlık sistemiyle taçlandırıp inşallah hep birlikte yolumuza yine emin adımlarla devam edeceğiz” diye konuştu. TOLTAR, HİZMETLERİ ANLATTI Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar daha sonra hizmet sunumunu gerçekleştirdi. program da 2 yıllık çalışmalarını anlatan Başkan Ali Toltar, “Dilovası belediyesi olarak yaşanabilir bir Dilovası için önemli projeleri hayata geçiyoruz. Hizmet bayrağını devr aldığımız ilk günden bugüne kadar Hükümetimiz, Büyükşehir Belediyemiz ve Dilovası Belediyesi işbirliğiyle ilçemizde hayat bulmuş olan, yapımı devam eden ve planlamış olduğumuz tüm projeler hayat bulacak. Sosyal belediyecilik anlayışı ile her zaman vatandaşlarımızın yanındayız.” dedi.  Toltar ve divan kurulu toplantı sonrası sorulan sorulara tek tek cevap verdi.

AK Parti Dilovası 38. İlçe Danışma meclisi ve yerel yönetim şurasını gerçekleştirdi. Dilovası Kültür Merkezi’nde yapılan toplantıya Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zekeriyya Özak, Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut, AK Parti Dilovası Kadın Kolları Başkanı Gülay Artut, AK Parti Dilovası Gençlik Kolları Başkanı Semih Kaya, meclis üyeleri, muhtarlar, üyeler yer aldı. 

BAŞSAĞLIĞI DİLEDİ

İlçe Başkanı Osman Akbulut’un açılış konuşmasının ardından söz alan Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, “Milletimizin huzuru ve ülkemizin bekasına kastetmek isteyen iç ve dış mihraplarla şer odaklarıyla, terör örgütleriyle mücadele ederken şehadet şerbeti içen silahlı kuvvetlerimizi, emniyet mensubu şehitlerimize ve Ankara’daki menfur saldırı sonucu şehit olan vatandaşlarımıza bir kez daha Allah’tan rahmet, kederli ailelerine ve milletimize başsağlığı diliyorum.” Dedi. Toltar konuşmasının devamında “Değişen, ilerleyen ve gelişen yeni Türkiye’yi Sayın Cumhurbaşkanımız, Kurucu Genel Başkanımız ve Hocamız Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu ile yeni sivil anayasayı ve başkanlık sistemiyle taçlandırıp inşallah hep birlikte yolumuza yine emin adımlarla devam edeceğiz” diye konuştu.

TOLTAR, HİZMETLERİ ANLATTI

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar daha sonra hizmet sunumunu gerçekleştirdi. program da 2 yıllık çalışmalarını anlatan Başkan Ali Toltar, “Dilovası belediyesi olarak yaşanabilir bir Dilovası için önemli projeleri hayata geçiyoruz. Hizmet bayrağını devr aldığımız ilk günden bugüne kadar Hükümetimiz, Büyükşehir Belediyemiz ve Dilovası Belediyesi işbirliğiyle ilçemizde hayat bulmuş olan, yapımı devam eden ve planlamış olduğumuz tüm projeler hayat bulacak. Sosyal belediyecilik anlayışı ile her zaman vatandaşlarımızın yanındayız.” dedi. 

Toltar ve divan kurulu toplantı sonrası sorulan sorulara tek tek cevap verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.