Töngel ‘İyi Günde Kötü Günde’

Spor 27.07.2018 - 09:16, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Töngel ‘İyi Günde Kötü Günde’

Gebze Samsunlular Kültür ve Yardımlaşma Dernek Başkanı Şakir Töngel, hemşerilerinin ve kötü günlerinde yanlarında olarak, hemşerilerine moral depoluyor.

Hemşerileri ile sıkı bir bağ kuran Gebze Samsunlular Kültür ve Yardımlaşma Dernek Başkanı Şakir Töngel, hemşerilerini ziyaret ederek onların iyi ve kötü günlerinde yanlarında oluyor. Hasta yakınlarını ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulunan Başkan Töngel, ihtiyaç doğrultusunda yardımlarına da koşuyor. Sadece hasta yakınları değil, düğün, sünnet ve asker eğlencelerine de katılan Başkan Töngel hemşerilerinin en mutlu günlerine ortak olurken, asker ocağına giden gençlerin de eğlencelerine katılarak heyecanlarını paylaşıyor. KÜBRA AKABALI
Gebze Samsunlular Kültür ve Yardımlaşma Dernek Başkanı Şakir Töngel, hemşerilerinin ve kötü günlerinde yanlarında olarak, hemşerilerine moral depoluyor.

Hemşerileri ile sıkı bir bağ kuran Gebze Samsunlular Kültür ve Yardımlaşma Dernek Başkanı Şakir Töngel, hemşerilerini ziyaret ederek onların iyi ve kötü günlerinde yanlarında oluyor. Hasta yakınlarını ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulunan Başkan Töngel, ihtiyaç doğrultusunda yardımlarına da koşuyor. Sadece hasta yakınları değil, düğün, sünnet ve asker eğlencelerine de katılan Başkan Töngel hemşerilerinin en mutlu günlerine ortak olurken, asker ocağına giden gençlerin de eğlencelerine katılarak heyecanlarını paylaşıyor.

KÜBRA AKABALI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.