Törk: Bu aile önemli işler başaracaktır!

Spor 15.10.2016 - 22:39, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Törk: Bu aile önemli işler başaracaktır!

Törk: Bu aile önemli işler başaracaktır!’

Çayırovaspor kampını ziyaret eden CHP Darıca ilçe Başkanı Yakup Törk, akşam yemeğinin ardından Çayırovaspor yönetimi, teknik ekip ve takım kaptanları ile birlikte çay sohbetinde bulunarak önemli mesajlar verdi. Çayırovaspor ailesinin çok önemli işler başaracağına inandığını söyleyen Başkan Törk, ‘’Bu düşüncelerimi kanıtlar nitelikte bir birlik ve beraberliğin olduğunu gördüm. Düşük bütçelerle yola devam eden Çayırovaspor’da örnek bir takım ruhu olduğunu görüyoruz. Bölgemizin şu anda en formda ve deneyimli hocalarının Çayırovaspor’da olması büyük bir avantaj’’diyerek Teknik Direktör Eyüp Tutçuoğlu ve ekibini tebrik etti. HEREKE’DEN 3 PUAN BEKLİYOR Geçen sezon elde edilen şampiyonluğa değinen Başkan Törk, aynı başarının bu yıl da devam edeceğine inandığını belirtti. Törk, ‘’Kadroda çok deneyimli futbolcular var. Takıma ağabeylik edecek ve elini taşın altına koyacak nitelikte bir çok isim dikkat çekiyor. Ben bu ailenin çok önemli işler başaracağına yürekten inanıyorum. Hereke Yıldızspor deplasmanından 3 puanla ayrılacaklarına inanıyor ve Çayırovaspor takımına başarılar diliyorum’’dedi.
Törk: Bu aile önemli işler başaracaktır!’

Çayırovaspor kampını ziyaret eden CHP Darıca ilçe Başkanı Yakup Törk, akşam yemeğinin ardından Çayırovaspor yönetimi, teknik ekip ve takım kaptanları ile birlikte çay sohbetinde bulunarak önemli mesajlar verdi. Çayırovaspor ailesinin çok önemli işler başaracağına inandığını söyleyen Başkan Törk, ‘’Bu düşüncelerimi kanıtlar nitelikte bir birlik ve beraberliğin olduğunu gördüm. Düşük bütçelerle yola devam eden Çayırovaspor’da örnek bir takım ruhu olduğunu görüyoruz. Bölgemizin şu anda en formda ve deneyimli hocalarının Çayırovaspor’da olması büyük bir avantaj’’diyerek Teknik Direktör Eyüp Tutçuoğlu ve ekibini tebrik etti.

HEREKE’DEN 3 PUAN BEKLİYOR

Geçen sezon elde edilen şampiyonluğa değinen Başkan Törk, aynı başarının bu yıl da devam edeceğine inandığını belirtti. Törk, ‘’Kadroda çok deneyimli futbolcular var. Takıma ağabeylik edecek ve elini taşın altına koyacak nitelikte bir çok isim dikkat çekiyor. Ben bu ailenin çok önemli işler başaracağına yürekten inanıyorum. Hereke Yıldızspor deplasmanından 3 puanla ayrılacaklarına inanıyor ve Çayırovaspor takımına başarılar diliyorum’’dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.