Törk, "CHP'yi Bıraktım"

Darıca 31.01.2017 - 10:37, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Törk, "CHP'yi Bıraktım"

Gazetemizin kahvaltılı toplantı programlarının sonuncusuna konuk olan CHP Darıca İlçe Başkanı Yakup Törk, "Ben CHP'yi bıraktım."dedi.

Referandum çalışmalarına ilişkin konularda gazetemiz Genel yayın Yönetmeni Abbas Sır'a açıklamalarda bulunan İlçe Başkanı Yakup Törk, "Referandum seçimleri öncesinde parti olarak tüm çalışmalarımızı CHP'nin çalışması şeklinde değil bir millet çalışması olarak planladık. Parti içi toplantılarımızın tamamını iptal ettik. Halkımızla yapacağımız toplantılar ile gündeme geleceğiz. Bu toplantılarda CHP bayrakları yada CHP logolarının bulunduğu afişler yer almayacak. Bu ülkenin rejimini ilgilendiren bir seçimdir. CHP ve AKP yarışı değildir. Ben buradan AK Partililerde de seslnemk istiyorum. Sadece bu ülkenin yüzde 51'nin Başkanı olmak yerine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ülkemizin ve bu ülkede yaşayan herkesin Cumhurbaşkanı olarak görevine devam etsin. Ben seçim süreci boyunca artık CHP İlçe Başkanı yada CHP'li biri olarak değil bu ülkenin bayrağı için, milleti için, rejimi için, sosyal laik bir sistem için çalışmalarıma devam edeceğim. Bu Recep Tayyip Erdoğan ve Başkanlık meselesi değildir. Bu bir rejim meselesidir."dedi. CHP Darıca İlçe Sekreteri ve SKM Başkanı Kadir Işık, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Aydın Işık ile birlikte gazetemizi ziyaret eden Törk yerel yönetim eleştirilerinden, mahalle örgütlenmelerine, referandum hazırlıklarına kadar bir çok konu başlığına ilişkin açıklamalarda bulundu. Seçimde  Yüzde 50'lik bir oy oranı hedefinde olduğunuda sözlerine ekleyen Törk Ak Parti'nin Yüzde 70'i yakalamsı halinde Darıca'da CHP'nin kapısına kilit vuracağı konusuda iddialı ve ilginç açıklamalar yaptı. CHP Darıca İlçe Başkanı Yakup Törk'ün konuk olduğu gazetemizizn kahvaltı programında ki tüm detaylar ve birbirinden ilginç açıklamalar yarın Hedef Gazetesi'nde
Gazetemizin kahvaltılı toplantı programlarının sonuncusuna konuk olan CHP Darıca İlçe Başkanı Yakup Törk, "Ben CHP'yi bıraktım."dedi.

Referandum çalışmalarına ilişkin konularda gazetemiz Genel yayın Yönetmeni Abbas Sır'a açıklamalarda bulunan İlçe Başkanı Yakup Törk, "Referandum seçimleri öncesinde parti olarak tüm çalışmalarımızı CHP'nin çalışması şeklinde değil bir millet çalışması olarak planladık. Parti içi toplantılarımızın tamamını iptal ettik. Halkımızla yapacağımız toplantılar ile gündeme geleceğiz. Bu toplantılarda CHP bayrakları yada CHP logolarının bulunduğu afişler yer almayacak. Bu ülkenin rejimini ilgilendiren bir seçimdir. CHP ve AKP yarışı değildir. Ben buradan AK Partililerde de seslnemk istiyorum. Sadece bu ülkenin yüzde 51'nin Başkanı olmak yerine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ülkemizin ve bu ülkede yaşayan herkesin Cumhurbaşkanı olarak görevine devam etsin. Ben seçim süreci boyunca artık CHP İlçe Başkanı yada CHP'li biri olarak değil bu ülkenin bayrağı için, milleti için, rejimi için, sosyal laik bir sistem için çalışmalarıma devam edeceğim. Bu Recep Tayyip Erdoğan ve Başkanlık meselesi değildir. Bu bir rejim meselesidir."dedi. CHP Darıca İlçe Sekreteri ve SKM Başkanı Kadir Işık, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Aydın Işık ile birlikte gazetemizi ziyaret eden Törk yerel yönetim eleştirilerinden, mahalle örgütlenmelerine, referandum hazırlıklarına kadar bir çok konu başlığına ilişkin açıklamalarda bulundu. Seçimde  Yüzde 50'lik bir oy oranı hedefinde olduğunuda sözlerine ekleyen Törk Ak Parti'nin Yüzde 70'i yakalamsı halinde Darıca'da CHP'nin kapısına kilit vuracağı konusuda iddialı ve ilginç açıklamalar yaptı.

CHP Darıca İlçe Başkanı Yakup Törk'ün konuk olduğu gazetemizizn kahvaltı programında ki tüm detaylar ve birbirinden ilginç açıklamalar yarın Hedef Gazetesi'nde

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.