Törk, Sarıbay'a Neden Gitmedi?

Darıca 27.09.2018 - 10:28, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Törk, Sarıbay'a Neden Gitmedi?

Darıca CHP İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Darıca'yı İl Yönetiminde temsil eden İl Yönetim Kurulu Üyesi Ali Yapa, Darıca CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Ebru Tayanç ve Yönetimi, Darıca CHP İlçe Gençlik Kolları Başkanı Aydın Işık ve Yönetimi Kocaeli'ye giderek partilerinin il başkanı Cengiz Sarıbay'ı ziyaret ett. Darıca'nın hem CHP kanadında hem de yerel yönetim kanadında bir çok bilgi aktarımında bulunan Darıca CHP Heyeti aynı zamanda İl Başkanı Sarıbay'ın sorularını da cevaplandırdılar. Kocaeli CHP İl Başkanlığı'nda düzenlenen toplantıda Darıca CHP İlçe Başkanı Yakup Törk'ün yer almaması kamuoyunda çeşitli yorum ve spekülasyonlara neden olsada İlçe Başkanı Törk, katılmama nedenini ile ilgili gazetemize açıklama yaptı. ADAY BELİRLEME AŞAMASINDA ORADA BULUNMAM DOĞRU DEĞİL Kocaeli CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay Darıca'dan gelen partililerine sorduğu sorular ve aldığı cevaplar doğrultusunda ilçenin yerel seçimlerde ki adayının belirlenmesi adına bir yol haritası çizecek olmasından dolayı orada bulunmasının etik olmayacağını belirten Yakup Törk, "Yönetici arkadaşlarım istedikleri rahatlıkta, Darıca'yı, partimizin ilçe çalışmalarını, yerel yönetim çalışmalarını anlatma ortamında olmasını istedim. Olumlu yada olumsuz söylemek istedikleri ne varsa etki altında kalmadan İl Başkanımız Sayın Sarıbay'a aktarmaları en sağlıklı ortam olacağını düşündüm. Oraya gidip kendi kendimi anlatmam da çok mantıklı olmayacaktı. Yerel seçimlerde en uygun adayın belirlenmesi adına uygulanacak yol haritası ve metodlar en demokratik şekilde yapılmalıdır. Ben bu doğrultuda ve süreçte bu tür toplantıların karşılıklı fikir alışverişi alınması açısından çok yararlı bulunuyorum. Ancak toplantılarında sağlıklı geçmesi adına aday olacak isimlerin parti yöneticileri üzerinde etki yaratmaması gerektiğini düşünüyorum." dedi.

Darıca CHP İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Darıca'yı İl Yönetiminde temsil eden İl Yönetim Kurulu Üyesi Ali Yapa, Darıca CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Ebru Tayanç ve Yönetimi, Darıca CHP İlçe Gençlik Kolları Başkanı Aydın Işık ve Yönetimi Kocaeli'ye giderek partilerinin il başkanı Cengiz Sarıbay'ı ziyaret ett. Darıca'nın hem CHP kanadında hem de yerel yönetim kanadında bir çok bilgi aktarımında bulunan Darıca CHP Heyeti aynı zamanda İl Başkanı Sarıbay'ın sorularını da cevaplandırdılar. Kocaeli CHP İl Başkanlığı'nda düzenlenen toplantıda Darıca CHP İlçe Başkanı Yakup Törk'ün yer almaması kamuoyunda çeşitli yorum ve spekülasyonlara neden olsada İlçe Başkanı Törk, katılmama nedenini ile ilgili gazetemize açıklama yaptı.

ADAY BELİRLEME AŞAMASINDA ORADA BULUNMAM DOĞRU DEĞİL


Kocaeli CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay Darıca'dan gelen partililerine sorduğu sorular ve aldığı cevaplar doğrultusunda ilçenin yerel seçimlerde ki adayının belirlenmesi adına bir yol haritası çizecek olmasından dolayı orada bulunmasının etik olmayacağını belirten Yakup Törk, "Yönetici arkadaşlarım istedikleri rahatlıkta, Darıca'yı, partimizin ilçe çalışmalarını, yerel yönetim çalışmalarını anlatma ortamında olmasını istedim. Olumlu yada olumsuz söylemek istedikleri ne varsa etki altında kalmadan İl Başkanımız Sayın Sarıbay'a aktarmaları en sağlıklı ortam olacağını düşündüm. Oraya gidip kendi kendimi anlatmam da çok mantıklı olmayacaktı. Yerel seçimlerde en uygun adayın belirlenmesi adına uygulanacak yol haritası ve metodlar en demokratik şekilde yapılmalıdır. Ben bu doğrultuda ve süreçte bu tür toplantıların karşılıklı fikir alışverişi alınması açısından çok yararlı bulunuyorum. Ancak toplantılarında sağlıklı geçmesi adına aday olacak isimlerin parti yöneticileri üzerinde etki yaratmaması gerektiğini düşünüyorum." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.