Törk’ten duyarlı davranış

Darıca 17.04.2020 - 13:29, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Törk’ten duyarlı davranış

DARICALI YAKUP TÖRK, ŞU ZOR GÜNLERDE DARICA İÇİN ÖRNEK OLACAK BİR DAVRANIŞ SERGİLEDİ

31 Mart 2019 seçimlerinde Darıca Belediyesine CHP'den başkan adayı olan Yakup Törk, Darıcalı vatandaşlara dağıtmak üzere maske alarak, ihtiyacı olanlara dağıtacağını açıkladı. 31 Mart 2019 seçimlerinde Darıca Belediyesine CHP'den başkan adayı olan Yakup Törk, Darıcalı vatandaşlara dağıtmak üzere maske aldı. Corona virüs salgınını yaşadığımız şu dönemde maskeleri ihtiyacı olanlara dağıtacağını açıklayan Törk, Sosyal Medya hesabından yaptığı açıklamada maske konusunda herkese gerekli desteği sağlayacağını ifade etti. ELİMİZDEN GELENİ YAPMAYA HAZIRIZ Törk açıklamasında şunları kaydetti. ''Sevgili Darıcalı hemşerilerim; yaşadığımız bu zorlu süreçten hep beraber olarak gönül birliğiyle çıkacağız. Yaşanılan bu salgından ailemizi ve kendimizi korumak için zorunlu olmadıkça evde kalarak izole olmak, yakın temaslardan kaçınmak ve zorunlu hallerde dışarı çıktığımızda maske kullanmak şart. Ekmeğinin peşinde koşan veya herhangi bir zaruri ihtiyacından dolayı evlerinden çıkmak zorunda kalan sevgili hemşerilerim. Elimizden geldiğince sizlere maske ulaştırmak için hazırız. Aşağıdaki telefon numarasına isim-soy isim ve adresinizi mesaj atarak bizimle paylaşın, gönüllü arkadaşlarımız ücretsiz olarak maskenizi kapınıza kadar getirsin”
DARICALI YAKUP TÖRK, ŞU ZOR GÜNLERDE DARICA İÇİN ÖRNEK OLACAK BİR DAVRANIŞ SERGİLEDİ

31 Mart 2019 seçimlerinde Darıca Belediyesine CHP'den başkan adayı olan Yakup Törk, Darıcalı vatandaşlara dağıtmak üzere maske alarak, ihtiyacı olanlara dağıtacağını açıkladı.

31 Mart 2019 seçimlerinde Darıca Belediyesine CHP'den başkan adayı olan Yakup Törk, Darıcalı vatandaşlara dağıtmak üzere maske aldı. Corona virüs salgınını yaşadığımız şu dönemde maskeleri ihtiyacı olanlara dağıtacağını açıklayan Törk, Sosyal Medya hesabından yaptığı açıklamada maske konusunda herkese gerekli desteği sağlayacağını ifade etti.

ELİMİZDEN GELENİ YAPMAYA HAZIRIZ

Törk açıklamasında şunları kaydetti. ''Sevgili Darıcalı hemşerilerim; yaşadığımız bu zorlu süreçten hep beraber olarak gönül birliğiyle çıkacağız. Yaşanılan bu salgından ailemizi ve kendimizi korumak için zorunlu olmadıkça evde kalarak izole olmak, yakın temaslardan kaçınmak ve zorunlu hallerde dışarı çıktığımızda maske kullanmak şart. Ekmeğinin peşinde koşan veya herhangi bir zaruri ihtiyacından dolayı evlerinden çıkmak zorunda kalan sevgili hemşerilerim. Elimizden geldiğince sizlere maske ulaştırmak için hazırız. Aşağıdaki telefon numarasına isim-soy isim ve adresinizi mesaj atarak bizimle paylaşın, gönüllü arkadaşlarımız ücretsiz olarak maskenizi kapınıza kadar getirsin”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.