Törk ve Bıyık Buluştu

Darıca 02.09.2016 - 11:48, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Törk ve Bıyık Buluştu

CHP Darıca İlçe Başkanlığı 1 Eylül Dünya Barış günü nedeniyle iktidar partisi AK Parti Darıca İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette çeşitli konularda görüşen ilçe başkanları, siyasetin en güzel yüzünü de ortaya çıkardı. CHP Darıca İlçe Başkanı Yakup Törk ve Ak Parti İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, dün AK Parti İlçe başkanlığı binasında buluştu.  Ziyarete bir konuşma yapan CHP Darıca İlçe Başkanı Yakup Törk, 1 Eylül Dünya Barış günü sebebiyle ziyaretler yaptıklarını belirterek, " Bu ziyaret daha önceden planlanmıştı ancak işlerimizin yoğunluğundan dolayı şimdi gerçekleşti. Genel Başkanımızın Yenikapı Manifestosu gerçekten çok önemli, bunları sadece siyasetçilerle değil, milletçe değerlendirmeliyiz. Savaşlar yaşanıyor. Bizler barışın altında durmalıyız. Siyasetin uzlaşma içinde olması gerekir. Bizim ortak paydamız vatandır. Kavgalar olmamalı. Yerel yönetimler olarak birlik ve beraber olmalıyız. Başkan Muzaffer Bıyık'a nezaketinden dolayı teşekkür ediyorum. " dedi. AK Parti Darıca  İlçe Başkanı Muzaffer Bıyıkise " Öncelikle Başkan Yakup Törk'e teşekkür ediyorum. Kendisi, demokrasi nöbetlerinde meydanlardan ayrılmadı. Bu hain darbe girişimi sonrası ılıman bir siyasi hava oluştu. Ve bu daima da böyle devam edecek. Hepimiz bu ülkenin evlatlarıyız. CHP Darıca İlçe Başkanlığı'na en kısa sürede iade-i ziyarette bulunacağız.. Bizim ortak değerimiz vatandır. Bunu 15 Temmuz darbe girişiminde gördük. Herkes bir ve beraber oldu. Yeni Kapı’da bir ruh oluştu. Bu birlik ruhunun devam etmesi arzusundayız. Ayrıca terörü lanetliyoruz. Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na yapılan saldırıyı kınıyoruz" dedi. 

CHP Darıca İlçe Başkanlığı 1 Eylül Dünya Barış günü nedeniyle iktidar partisi AK Parti Darıca İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette çeşitli konularda görüşen ilçe başkanları, siyasetin en güzel yüzünü de ortaya çıkardı. CHP Darıca İlçe Başkanı Yakup Törk ve Ak Parti İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, dün AK Parti İlçe başkanlığı binasında buluştu. 

Ziyarete bir konuşma yapan CHP Darıca İlçe Başkanı Yakup Törk, 1 Eylül Dünya Barış günü sebebiyle ziyaretler yaptıklarını belirterek, " Bu ziyaret daha önceden planlanmıştı ancak işlerimizin yoğunluğundan dolayı şimdi gerçekleşti. Genel Başkanımızın Yenikapı Manifestosu gerçekten çok önemli, bunları sadece siyasetçilerle değil, milletçe değerlendirmeliyiz. Savaşlar yaşanıyor. Bizler barışın altında durmalıyız. Siyasetin uzlaşma içinde olması gerekir. Bizim ortak paydamız vatandır. Kavgalar olmamalı. Yerel yönetimler olarak birlik ve beraber olmalıyız. Başkan Muzaffer Bıyık'a nezaketinden dolayı teşekkür ediyorum. " dedi.

AK Parti Darıca  İlçe Başkanı Muzaffer Bıyıkise " Öncelikle Başkan Yakup Törk'e teşekkür ediyorum. Kendisi, demokrasi nöbetlerinde meydanlardan ayrılmadı. Bu hain darbe girişimi sonrası ılıman bir siyasi hava oluştu. Ve bu daima da böyle devam edecek. Hepimiz bu ülkenin evlatlarıyız. CHP Darıca İlçe Başkanlığı'na en kısa sürede iade-i ziyarette bulunacağız.. Bizim ortak değerimiz vatandır. Bunu 15 Temmuz darbe girişiminde gördük. Herkes bir ve beraber oldu. Yeni Kapı’da bir ruh oluştu. Bu birlik ruhunun devam etmesi arzusundayız. Ayrıca terörü lanetliyoruz. Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na yapılan saldırıyı kınıyoruz" dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.