GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Törk Yine Gündem yarattı

Darıca 08.06.2018 - 15:27, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Törk Yine Gündem yarattı

Darıca CHP İlçe Başkanı Yakup Törk, Ak parti Kadın Kolları'nın ev ziyaretleri esnasında kendi adaylarına verilmek üzere hazır oy pusulaları verildiğini iddia etti.

Sosyal Medya kişisel sayfasından yaptığı paylaşımda, "Dikkat! Evlere AKP kadın kolları gidiyor İnsanları birebir markaja alıyorlar. Sonra cumhur ittifakı mühürlü pusulayı veriyorlar  Oy kullanımında verilen boş pusulayı getirdiklerinde 500 tl ödeneceğini söylüyorlar." sözlerine yer veren İlçe Başkanı Törk bu paylaşımına birçok yorum geldi. Bu paylaşımı ile Ak Parti kanadında da dikkatleri üzerine çeken Törk yeni bir söylemlerle cepheleşmesi için gündem yarattı.
Darıca CHP İlçe Başkanı Yakup Törk, Ak parti Kadın Kolları'nın ev ziyaretleri esnasında kendi adaylarına verilmek üzere hazır oy pusulaları verildiğini iddia etti.

Sosyal Medya kişisel sayfasından yaptığı paylaşımda, "Dikkat! Evlere AKP kadın kolları gidiyor
İnsanları birebir markaja alıyorlar. Sonra cumhur ittifakı mühürlü pusulayı veriyorlar 
Oy kullanımında verilen boş pusulayı getirdiklerinde 500 tl ödeneceğini söylüyorlar." sözlerine yer veren İlçe Başkanı Törk bu paylaşımına birçok yorum geldi. Bu paylaşımı ile Ak Parti kanadında da dikkatleri üzerine çeken Törk yeni bir söylemlerle cepheleşmesi için gündem yarattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.