TOSB kavşağı'nda sona doğru!

Çayırova 11.11.2016 - 12:20, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

TOSB kavşağı'nda sona doğru!

Çayırova’da yaşanan trafik sorununu büyük ölçüde ortadan kaldıracak olan TOSB bağlantı kavşağında çalışmalar tüm hızı ile devam ediyor.  Çayırova’da yaşanan trafik sorununu büyük ölçüde ortadan kaldıracak olan TOSB bağlantı kavşağında çalışmalar tüm hızı ile devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi, TOSB ve Çayırova Belediyesi işbirliği ile yapımı devam eden ve ilçe sanayisinin yoğun olduğu Şekerpınar bölgesinde hayati öneme sahip bir ulaşım yatırımı olan TOSB bağlantı kavşağında çalışmalar önemli ölçüde ilerledi. İlçenin kuzey kesiminde yer alan başta ağır tonajlı araçları TOSB Organize Sanayi Bölgesi (TOSB) ve Gebze Organize Sanayi Bölgesi (GOSB) olmak üzere yoğun sanayiye ev sahipliği yapan Şekerpınar’da ilçeyi Tem Otoyolu’na bağlayacak kavşak ve bağlantı yolunu içeren proje ile bölgenin trafik yükü büyük ölçüde ortadan kalkacak  SANAYİYE GİRİŞLER KOLAYLAŞACAK  21 milyon liralık yatırım olan proje kapsamında özellikle sabah ve akşam işe gidiş dönüş saatlerinde işçi servisleri ve diğer araçlar daha güvenli ve daha konforlu ulaşım sağlayacak. İstanbul yönüne kısa yoldan çıkışı sağlayan proje ile mevcut Şekerpınar Kavşağında da önemli rahatlama hissedilecek. Çayırova’da Tem Otoyolu ile Organize Sanayi Bölgesi’ndeki ulaşım sorununu çözecek olan proje kapsamında 3 üst, 2 alt geçit yapılacak.   

Çayırova’da yaşanan trafik sorununu büyük ölçüde ortadan kaldıracak olan TOSB bağlantı kavşağında çalışmalar tüm hızı ile devam ediyor. 

Çayırova’da yaşanan trafik sorununu büyük ölçüde ortadan kaldıracak olan TOSB bağlantı kavşağında çalışmalar tüm hızı ile devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi, TOSB ve Çayırova Belediyesi işbirliği ile yapımı devam eden ve ilçe sanayisinin yoğun olduğu Şekerpınar bölgesinde hayati öneme sahip bir ulaşım yatırımı olan TOSB bağlantı kavşağında çalışmalar önemli ölçüde ilerledi. İlçenin kuzey kesiminde yer alan başta ağır tonajlı araçları TOSB Organize Sanayi Bölgesi (TOSB) ve Gebze Organize Sanayi Bölgesi (GOSB) olmak üzere yoğun sanayiye ev sahipliği yapan Şekerpınar’da ilçeyi Tem Otoyolu’na bağlayacak kavşak ve bağlantı yolunu içeren proje ile bölgenin trafik yükü büyük ölçüde ortadan kalkacak 

SANAYİYE GİRİŞLER KOLAYLAŞACAK 

21 milyon liralık yatırım olan proje kapsamında özellikle sabah ve akşam işe gidiş dönüş saatlerinde işçi servisleri ve diğer araçlar daha güvenli ve daha konforlu ulaşım sağlayacak. İstanbul yönüne kısa yoldan çıkışı sağlayan proje ile mevcut Şekerpınar Kavşağında da önemli rahatlama hissedilecek. Çayırova’da Tem Otoyolu ile Organize Sanayi Bölgesi’ndeki ulaşım sorununu çözecek olan proje kapsamında 3 üst, 2 alt geçit yapılacak.   

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.