GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

TÖZÖK’TEN DARICA FİNAL’E ZİYARET!

Darıca 23.02.2017 - 13:18, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

TÖZÖK’TEN DARICA FİNAL’E ZİYARET!

Türkiye Özel Okullar Derneği Darıca Final Okullarını ziyaret etti. Üyelik ziyareti için denetime gelen TÖZOK Yönetim Kurulu Eş Başkanı Yusuf Tavukçuoğlu ile Yönetim Kurulu Üyesi Mehtap Kasapbaşoğlu Darıca Final Okulu Müdürü Murat Kaya ile görüştü.

TÖZOK (Türkiye Özel Okullar Derneği Yönetim Kurulu Eş Başkanı Yusuf Tavukçuoģlu ile Yönetim Kurulu Üyesi Mehtap Kasapbaşoğlu Darıca Final Okullarının üyelik başvurusu için denetim ziyaretinde bulundular. KRİTERLERE UYGUN OLMASI MEMNUN EDİCİ Okul yönetim kurulu tarafından karşılanan yetkililer Anadolu Lisesi ve Ana Okulu, İlkokul, Ortaokul bölümlerini ziyaretle denetlediler. Eş Başkan Yusuf Tavukcuoğlu:"Darıca Final Okulları ziyaretimizden büyük bir memnuniyet duydum. Tüm kadronun gülen yüzü, samimi çabaları kurumsal kültürün gerçekleşmiş olması bizleri çok mutlu etti. Genel Merkezimizin belirlediği tüm kriterlere uygun bir kurumumuzu TÖZOK ailesine katılma talebini memnuniyetle olumluyor olmanın mutluluğu içindeyiz. Darıca Final Okulları Yönetim Kurulu, İdari ve öğretmenler ile destek personeli tam bir uyum içindeler tebrik ediyorum."dedi. TECRÜBELERİNİ PAYLAŞTILAR Genel Müdür Murat Kaya: "Sayın Genel Başkanımızın ziyareti bizleri mutlu etti. Yıllardır eğitim alanında ve TÖZOK yapılanması ile bizlere sundukları önderlik takdire şayandır. TÖZOK üyesi olmak kurumsal gelişimimize büyük değer katacaktır. Ziyaretleri ile tecrübelerini paylaşarak bizleri aydınlatan rehberlik eden başkanımız Yusuf Tavukçuoğlu’na ve Yönetim Kurulu üyemiz Mehtap Kasapbaşoğlu'na teşekkür ederiz.” dedi.
Türkiye Özel Okullar Derneği Darıca Final Okullarını ziyaret etti. Üyelik ziyareti için denetime gelen TÖZOK Yönetim Kurulu Eş Başkanı Yusuf Tavukçuoğlu ile Yönetim Kurulu Üyesi Mehtap Kasapbaşoğlu Darıca Final Okulu Müdürü Murat Kaya ile görüştü.

TÖZOK (Türkiye Özel Okullar Derneği Yönetim Kurulu Eş Başkanı Yusuf Tavukçuoģlu ile Yönetim Kurulu Üyesi Mehtap Kasapbaşoğlu Darıca Final Okullarının üyelik başvurusu için denetim ziyaretinde bulundular.

KRİTERLERE UYGUN OLMASI MEMNUN EDİCİ

Okul yönetim kurulu tarafından karşılanan yetkililer Anadolu Lisesi ve Ana Okulu, İlkokul, Ortaokul bölümlerini ziyaretle denetlediler. Eş Başkan Yusuf Tavukcuoğlu:"Darıca Final Okulları ziyaretimizden büyük bir memnuniyet duydum. Tüm kadronun gülen yüzü, samimi çabaları kurumsal kültürün gerçekleşmiş olması bizleri çok mutlu etti. Genel Merkezimizin belirlediği tüm kriterlere uygun bir kurumumuzu TÖZOK ailesine katılma talebini memnuniyetle olumluyor olmanın mutluluğu içindeyiz. Darıca Final Okulları Yönetim Kurulu, İdari ve öğretmenler ile destek personeli tam bir uyum içindeler tebrik ediyorum."dedi.

TECRÜBELERİNİ PAYLAŞTILAR

Genel Müdür Murat Kaya: "Sayın Genel Başkanımızın ziyareti bizleri mutlu etti. Yıllardır eğitim alanında ve TÖZOK yapılanması ile bizlere sundukları önderlik takdire şayandır. TÖZOK üyesi olmak kurumsal gelişimimize büyük değer katacaktır. Ziyaretleri ile tecrübelerini paylaşarak bizleri aydınlatan rehberlik eden başkanımız Yusuf Tavukçuoğlu’na ve Yönetim Kurulu üyemiz Mehtap Kasapbaşoğlu'na teşekkür ederiz.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.