Transferi Darıcalılar ile birlikte yapalım

Spor 12.07.2019 - 15:43, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Transferi Darıcalılar ile birlikte yapalım

Transfer tahtasını kendi kaynaklarıyla açarak kulübün önünü açan Darıca G.B A.Ş Başkanı Arif Gülen, dış transferde Darıcalılar’ın desteğine ihtiyaç duyduklarını söyleyerek, birlik ve beraberlik çağrısı yaptı.

Transfer tahtasını açarak kulübün geleceği için önemli bir adım atan Darıca Gençlerbirliği A.Ş Başkanı Arif Gülen, haftalar süren çalışmalarının meyvasını almanın mutluluğunu yaşıyor. Kulüpten alacaklı olan isimlerin alacaklarının yüzde 30’larını banka hesaplarına yatırarak geri kalan alacakları ertelettiren Başkan Gülen, resmi açıklamayı Salı günü düzenleyeceği basın toplantısında yapacak. GÜLEN’DEN DARICA HALKINA MESAJ Transfer yasağını açma sürecinde kimseden bir kuruş destek almadan kendi kaynaklarıyla çaba sarf ettiklerini ve mutlu sona ulaştıklarını söyleyen Gülen, Hedef Gazetesi’ne yaptığı açıklamada, “Birçok kesime göre bu yasağın kalkmasını imkansız görülmüştü. Allah’ımıza şükürler olsun ki transfer tahtasını açarak önemli bir adım attık. Transfer tahtasını sadece kendi kaynaklarımızla hallettik. Şimdi önümüzde dış transfer çalışmaları var. Bu süreçte Darıcalılar’dan destek bekliyoruz. Transfer tahtasını biz açtık. Dış transferi Darıca halkımızla birlikte yapmaya davet ediyorum. Bu kulübü yaşatmak boynumuzun borcu” ifadelerini kullandı.
Transfer tahtasını kendi kaynaklarıyla açarak kulübün önünü açan Darıca G.B A.Ş Başkanı Arif Gülen, dış transferde Darıcalılar’ın desteğine ihtiyaç duyduklarını söyleyerek, birlik ve beraberlik çağrısı yaptı.

Transfer tahtasını açarak kulübün geleceği için önemli bir adım atan Darıca Gençlerbirliği A.Ş Başkanı Arif Gülen, haftalar süren çalışmalarının meyvasını almanın mutluluğunu yaşıyor. Kulüpten alacaklı olan isimlerin alacaklarının yüzde 30’larını banka hesaplarına yatırarak geri kalan alacakları ertelettiren Başkan Gülen, resmi açıklamayı Salı günü düzenleyeceği basın toplantısında yapacak.

GÜLEN’DEN DARICA HALKINA MESAJ

Transfer yasağını açma sürecinde kimseden bir kuruş destek almadan kendi kaynaklarıyla çaba sarf ettiklerini ve mutlu sona ulaştıklarını söyleyen Gülen, Hedef Gazetesi’ne yaptığı açıklamada, “Birçok kesime göre bu yasağın kalkmasını imkansız görülmüştü. Allah’ımıza şükürler olsun ki transfer tahtasını açarak önemli bir adım attık. Transfer tahtasını sadece kendi kaynaklarımızla hallettik. Şimdi önümüzde dış transfer çalışmaları var. Bu süreçte Darıcalılar’dan destek bekliyoruz. Transfer tahtasını biz açtık. Dış transferi Darıca halkımızla birlikte yapmaya davet ediyorum. Bu kulübü yaşatmak boynumuzun borcu” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.