TÜBİTAK'A FETÖ Operasyonu! Çok Sayıda Gözaltı Var

Gebze 03.08.2016 - 12:17, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

TÜBİTAK'A FETÖ Operasyonu! Çok Sayıda Gözaltı Var

FETÖ darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) Gebze Yerleşkesi'nde, polis ekiplerince arama yapıldı.

FETÖ/PDY terör örgütü soruşturması kapsamında polis Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu TÜBİTAK'a operasyon düzenledi. Operasyonda çok sayıda kişi gözaltına alındı. POLİSLER ARAMA YAPTI Kocaeli'de Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) Gebze Yerleşkesi'nde, polis ekiplerince arama yapıldı.   Alınan bilgiye göre, soruşturma doğrultusunda İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, TÜBİTAK Gebze Yerleşkesi'ndeki birimlerde arama gerçekleştirdi. DÖKÜMAN VE BELGELERE EL KONULDU Ekipler tarafından bazı dokümanlar ve belgelere el konuldu. ŞÜPHELİLER GÖZALTINA ALINDI Arama kapsamında bazı şüphelilerin gözaltına alındığı öğrenildi.
FETÖ darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) Gebze Yerleşkesi'nde, polis ekiplerince arama yapıldı.

FETÖ/PDY terör örgütü soruşturması kapsamında polis Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu TÜBİTAK'a operasyon düzenledi. Operasyonda çok sayıda kişi gözaltına alındı.

POLİSLER ARAMA YAPTI

Kocaeli'de Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) Gebze Yerleşkesi'nde, polis ekiplerince arama yapıldı.

 

Alınan bilgiye göre, soruşturma doğrultusunda İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, TÜBİTAK Gebze Yerleşkesi'ndeki birimlerde arama gerçekleştirdi.

DÖKÜMAN VE BELGELERE EL KONULDU

Ekipler tarafından bazı dokümanlar ve belgelere el konuldu.

ŞÜPHELİLER GÖZALTINA ALINDI

Arama kapsamında bazı şüphelilerin gözaltına alındığı öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.