TÜBİTAK MAM Askeri Çalışmalar Hız Verdi

Gebze 14.02.2018 - 12:19, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

TÜBİTAK MAM Askeri Çalışmalar Hız Verdi

TÜBİTAK MAM Başkanı İbrahim Kılıçarslan 1. Ana Bakım Merkez Komutanlığı Tank Palet Fabrikasını ziyaret etti. Türkiye Bilimsel Teknik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) Marmara Araştırma Merkezi (MAM) Başkanı Kılıçarslan beraberindeki heyet ile birlikte 1. Ana Bakım Merkez Komutanlığı Tank Palet Fabrikası’nı ziyaret ederek teknik ihtiyaçlar hakkında bilgi aldı. Ziyaret, Tank Palet Fabrikası Komutanı Albay Sinan Eren tarafından fabrika ve ürünlere yönelik yapılan bilgilendirme ile başladı. Bilgilendirmenin ardından yapılacak çalışmaların kapsamını belirlemek üzere teknik toplantı yapıldı. Toplantıya; Kara Kuvvetleri Komutanlığı Mühendislik Hizmetleri Daire Başkanı Albay Mustafa Süleyman Halilbeyoğlu, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakan Danışmanı Hasan Zer, TÜBİTAK Başkan Danışmanı Doç. Dr. Bahadır Tunaboylu, MAM Başkan Danışmanları Prof. Dr. Ali Ata ile Murat Şahin, Enerji Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Abdülkadir Balıkçı, Enerji Enstitüsü Müdür Yardımcısı Mehmet Ali Çimen ve Başuzman Araştırmacı Ayhan Nazmi Elikan da katıldı. KATKI SAĞLAYACAK TÜBİTAK MAM Başkanı Prof. Dr. İbrahim Kılıçaslan toplantı sonrasında bir konuşma yaparak iki kurum arasındaki işbirliğinin kararlaştırılan projeler kapsamında artarak devam edeceğini belirtti. Kılıçarslan, “MAM Enstitülerinin Tank Palet Fabrikasında üretilen ürünlerin ömürlerinin uzatımı ve performanslarının artırılması başta olmak üzere her türlü teknik iyileştirmeye katkı sağlayacak. MAM olarak geliştireceğimiz projelerimizle Mehmetçiklerimizin her zaman destekçisi olacağız. Ziyaretlerinden kabulünden dolayı 1. Ana Bakım Merkez Komutanlığı Tank Palet Fabrikası ekibine teşekkür ederim.” dedi.  

TÜBİTAK MAM Başkanı İbrahim Kılıçarslan 1. Ana Bakım Merkez Komutanlığı Tank Palet Fabrikasını ziyaret etti.

Türkiye Bilimsel Teknik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) Marmara Araştırma Merkezi (MAM) Başkanı Kılıçarslan beraberindeki heyet ile birlikte 1. Ana Bakım Merkez Komutanlığı Tank Palet Fabrikası’nı ziyaret ederek teknik ihtiyaçlar hakkında bilgi aldı. Ziyaret, Tank Palet Fabrikası Komutanı Albay Sinan Eren tarafından fabrika ve ürünlere yönelik yapılan bilgilendirme ile başladı. Bilgilendirmenin ardından yapılacak çalışmaların kapsamını belirlemek üzere teknik toplantı yapıldı. Toplantıya; Kara Kuvvetleri Komutanlığı Mühendislik Hizmetleri Daire Başkanı Albay Mustafa Süleyman Halilbeyoğlu, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakan Danışmanı Hasan Zer, TÜBİTAK Başkan Danışmanı Doç. Dr. Bahadır Tunaboylu, MAM Başkan Danışmanları Prof. Dr. Ali Ata ile Murat Şahin, Enerji Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Abdülkadir Balıkçı, Enerji Enstitüsü Müdür Yardımcısı Mehmet Ali Çimen ve Başuzman Araştırmacı Ayhan Nazmi Elikan da katıldı.

KATKI SAĞLAYACAK

TÜBİTAK MAM Başkanı Prof. Dr. İbrahim Kılıçaslan toplantı sonrasında bir konuşma yaparak iki kurum arasındaki işbirliğinin kararlaştırılan projeler kapsamında artarak devam edeceğini belirtti. Kılıçarslan, “MAM Enstitülerinin Tank Palet Fabrikasında üretilen ürünlerin ömürlerinin uzatımı ve performanslarının artırılması başta olmak üzere her türlü teknik iyileştirmeye katkı sağlayacak. MAM olarak geliştireceğimiz projelerimizle Mehmetçiklerimizin her zaman destekçisi olacağız. Ziyaretlerinden kabulünden dolayı 1. Ana Bakım Merkez Komutanlığı Tank Palet Fabrikası ekibine teşekkür ederim.” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.