TÜBİTAK MAM O Projelere İmza Attı

Gebze 08.02.2018 - 12:17, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

TÜBİTAK MAM O Projelere İmza Attı

TÜBİTAK MAM Malzeme Enstitüsü ROKETSAN, ASELSAN ve TEİ ile işbirliği içerisinde yer aldığı 3 projeye imza atıldı. TÜBİTAK Marmara Araştırma Merkezi (MAM), savunma sanayinde küresel düzeyde Türkiye’nin çıkarlarının korunmasını gözeterek, savunma sanayinin ihtiyaçlarını karşılayan özgün sistem ve teknolojilerin geliştirilmesine yönelik projeleri başarıyla hayata geçirmeye devam ediyor. SSM Ar-Ge Panelinde alınan kararlar kapsamında, TSK’nın sistem ve platformlarının ihtiyacı olan, geleceğe dönük yeni teknoloji alanlarında, Kobi-Sanayi-Üniversite işbirliğine dayalı olarak başlatılan 22 Ar-Ge projesinin sözleşmeleri, Savunma Sanayi Müsteşarı Prof. Dr. İsmail Demir eşliğinde düzenlenen törenle imzalandı. TÜBİTAK MAM Başkanı Prof. Dr. İbrahim Kılıçaslan’ın katıldığı törende, TÜBİTAK MAM Malzeme Enstitüsü’nün ROKETSAN, ASELSAN ve TEİ ile işbirliği içerisinde yer aldığı 3 projeye imza atıldı. Savunma sanayine yönelik proje çalışmaları sonucunda elde edilecek kazanımlar, Türkiye’nin savunma teknolojilerini geliştirebilme yeteneğine katkıda bulunacak.   

TÜBİTAK MAM Malzeme Enstitüsü ROKETSAN, ASELSAN ve TEİ ile işbirliği içerisinde yer aldığı 3 projeye imza atıldı.

TÜBİTAK Marmara Araştırma Merkezi (MAM), savunma sanayinde küresel düzeyde Türkiye’nin çıkarlarının korunmasını gözeterek, savunma sanayinin ihtiyaçlarını karşılayan özgün sistem ve teknolojilerin geliştirilmesine yönelik projeleri başarıyla hayata geçirmeye devam ediyor. SSM Ar-Ge Panelinde alınan kararlar kapsamında, TSK’nın sistem ve platformlarının ihtiyacı olan, geleceğe dönük yeni teknoloji alanlarında, Kobi-Sanayi-Üniversite işbirliğine dayalı olarak başlatılan 22 Ar-Ge projesinin sözleşmeleri, Savunma Sanayi Müsteşarı Prof. Dr. İsmail Demir eşliğinde düzenlenen törenle imzalandı. TÜBİTAK MAM Başkanı Prof. Dr. İbrahim Kılıçaslan’ın katıldığı törende, TÜBİTAK MAM Malzeme Enstitüsü’nün ROKETSAN, ASELSAN ve TEİ ile işbirliği içerisinde yer aldığı 3 projeye imza atıldı. Savunma sanayine yönelik proje çalışmaları sonucunda elde edilecek kazanımlar, Türkiye’nin savunma teknolojilerini geliştirebilme yeteneğine katkıda bulunacak.

  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.