TÜGVA’dan bağış kampanyası!

Çayırova 03.02.2019 - 12:06, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

TÜGVA’dan bağış kampanyası!

HABER: YAĞMUR SIR TÜGVA Çayırova, güzel bir sosyal projeye imza attı. TÜGVA Çayırova Şubesi, en önemli ihtiyaç olan kan bağışı konusunda, Çayırova Kızılay ve İHH ile birlikte sosyal sorumluluk projesi kapsamında kampanya düzenledi. Fatih Caddesinde gerçekleştirilen kampanya ile ilgili bilgi veren TÜGVA Çayırova Şube Başkanı Fatih Yeşilkaya, 80 ünite kan bağışının gerçekleştirildiğini belirterek, Çayırovalıların gösterdiği ilgiden dolayı memnun olduklarını ifade etti. Yeşilkaya, “Kan Ver, Umut Ver’ sosyal sorumluluk projesi kapsamında İHH ve Kızılay iş birliği ile güzel bir çalışma gerçekleştirdik. Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, MHP Çayırova İlçe Başkanı Yunus Emre Düzdaban, İHH Çayırova Şube Başkanı Abdülkadir Yürük, Kızılay Çayırova Şube Başkanı Halil Keskinoğlu, Muhtar adaylarımız da bağış kampanyamıza katılarak bizlere destek oldular. Katılım göstererek sosyal sorumluluğa imza atan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz.”dedi. 

HABER: YAĞMUR SIR

TÜGVA Çayırova, güzel bir sosyal projeye imza attı. TÜGVA Çayırova Şubesi, en önemli ihtiyaç olan kan bağışı konusunda, Çayırova Kızılay ve İHH ile birlikte sosyal sorumluluk projesi kapsamında kampanya düzenledi. Fatih Caddesinde gerçekleştirilen kampanya ile ilgili bilgi veren TÜGVA Çayırova Şube Başkanı Fatih Yeşilkaya, 80 ünite kan bağışının gerçekleştirildiğini belirterek, Çayırovalıların gösterdiği ilgiden dolayı memnun olduklarını ifade etti. Yeşilkaya, “Kan Ver, Umut Ver’ sosyal sorumluluk projesi kapsamında İHH ve Kızılay iş birliği ile güzel bir çalışma gerçekleştirdik. Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, MHP Çayırova İlçe Başkanı Yunus Emre Düzdaban, İHH Çayırova Şube Başkanı Abdülkadir Yürük, Kızılay Çayırova Şube Başkanı Halil Keskinoğlu, Muhtar adaylarımız da bağış kampanyamıza katılarak bizlere destek oldular. Katılım göstererek sosyal sorumluluğa imza atan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz.”dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.