TÜİK Kocaeli'deki popüler isimleri açıkladı!

Kocaeli 02.03.2020 - 18:44, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

TÜİK Kocaeli'deki popüler isimleri açıkladı!

TÜİK Kocaeli Bölge Müdürlüğümüz tarafından açıklanan verilere göre Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sistemi sonuçlarına göre, 2019 yılında doğan bebeklere konulan isimler incelendiğinde; önceki yıllarda olduğu gibi kızlarda “Zeynep”, erkeklerde de “Yusuf” isminin ilk sırada yer aldığı görüldü. KOCAELİ’DE KIZLARDA ZEYNEP, ERKEKLERDE ÖMER ASAF Türkiye’de Kız bebeklerde, Zeynep’ten sonra en çok tercih edilen isimler Elif, Defne, Asel ve Azra olurken, erkek bebeklerde, Yusuf’tan sonra en popüler isimler Eymen,  Miraç, Ömer Asaf ve Ömer oldu. İlimizde ise en popüler bebek ismi kızlarda Zeynep, erkeklerde Ömer Asaf oldu. TÜİK Kocaeli Bölge Müdürlüğümüz tarafından açıklanan verilere göre Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sistemi sonuçlarına göre, Kocaeli ilinde 2019 yılında doğan bebeklere konulan isimler incelendiğinde; önceki yıllarda olduğu gibi kızlarda “Zeynep”, erkeklerde de “Ömer Asaf” isminin ilk sırada yer aldığı görüldü.

TÜİK Kocaeli Bölge Müdürlüğümüz tarafından açıklanan verilere göre Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sistemi sonuçlarına göre, 2019 yılında doğan bebeklere konulan isimler incelendiğinde; önceki yıllarda olduğu gibi kızlarda “Zeynep”, erkeklerde de “Yusuf” isminin ilk sırada yer aldığı görüldü.

KOCAELİ’DE KIZLARDA ZEYNEP, ERKEKLERDE ÖMER ASAF

Türkiye’de Kız bebeklerde, Zeynep’ten sonra en çok tercih edilen isimler Elif, Defne, Asel ve Azra olurken, erkek bebeklerde, Yusuf’tan sonra en popüler isimler Eymen,  Miraç, Ömer Asaf ve Ömer oldu. İlimizde ise en popüler bebek ismi kızlarda Zeynep, erkeklerde Ömer Asaf oldu. TÜİK Kocaeli Bölge Müdürlüğümüz tarafından açıklanan verilere göre Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sistemi sonuçlarına göre, Kocaeli ilinde 2019 yılında doğan bebeklere konulan isimler incelendiğinde; önceki yıllarda olduğu gibi kızlarda “Zeynep”, erkeklerde de “Ömer Asaf” isminin ilk sırada yer aldığı görüldü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.