Tüketici hacze koştu bankalar zorlandı

17.03.2016 - 08:57, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Tüketici hacze koştu bankalar zorlandı

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK), bu kez bankaların şikayetlerini dinledi. Bankalar, en çok ücret, komisyon iadesi için açılan davalar nedeniyle şubelere aynı gün gelen icralardan dert yandı. BDDK, sürenin uzatılması için çalışma başlattı. Kurum, hakem heyetlerine gelen 4 milyona yakın şikayeti dikkate alarak bankaların hukuksuz uygulamalarına da göz açtırmıyor. Aidat ödenmeyen ve taksit özelliği de olmayan yalın kartlara ilişkin çalışma da sürüyor. BDDK, bu kartlardaki limitin ne kadar genişleyebileceği konusunda çalışma yapıyor. 

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK), bu kez ların şikayetlerini dinledi. Bankalar, en çok ücret, komisyon iadesi için açılan davalar nedeniyle şubelere aynı gün gelen icralardan dert yandı. BDDK, sürenin uzatılması için çalışma başlattı. Kurum, hakem heyetlerine gelen 4 milyona yakın şikayeti dikkate alarak bankaların hukuksuz uygulamalarına da göz açtırmıyor. Aidat ödenmeyen ve taksit özelliği de olmayan yalın kartlara ilişkin çalışma da sürüyor. BDDK, bu kartlardaki limitin ne kadar genişleyebileceği konusunda çalışma yapıyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.