TÜKSİAD’DAN ANKARA ÇIKARMASI

Gebze 19.08.2016 - 12:18, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

TÜKSİAD’DAN ANKARA ÇIKARMASI

TÜKSİAD Başkanı Nurettin Arslantürk ve Yönetim Kurulu Üyeleri’nden Ankara’ya çıkarma.

Gebze’nin önemli sivil toplum kuruluşlarından Tüm Kobi ve Sanayici İşadamları Derneği, Ankara’ya çıkarma yaptı. İlk olarak Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Başdanışmanı olarak görev yapan Oktay Saral ve Şeref Malkoç’u ziyaret eden TÜKSİAD, istişare yaptı. Daha sonra Cumhurbaşkanlığı’nda görev yapan Abdullah Yağcı’yı ziyaret eden TÜKSİAD, Yağcı’ya görevinde başarılar dilerken, Kocaeli ve Gebze sanayisinin ve bölgenin sorun ve sıkıntıları görüşüldü. VEKİLLERLE BİR ARAYA GELDİLER TÜKSİAD Başkanı Nurettin Aslantürk ve Yönetim Kurulu Üyeleri Kocaeli’nin AK Parti, CHP ve MHP milletvekilleri ile de görüştü. Kocaeli Ak Parti Milletvekilleri Sami Çakır, Zeki Aygün, Mehmet Akif Yılmaz, Cemil Yaman, Radiye Sezer Katırcıoğlu, Kocaeli Chp Milletvekili Tahsin Tarhan Ve Kocaeli Mhp Milletvekili Saffet Sancaklı‘nın yanına uğrayan TÜKSİAD ekibi vekillerle karşılıklı görüş alışverişinde bulundu. DAHA YOĞUN ÇALIŞMAMIZ GEREK TÜKSİAD Başkanı Nurettin Aslantürk ve Yönetim Kurulu Üyeleri Kocaeli milletvekilleriyle görüşüp Gebze’nin sorunlarından ve sıkıntıların bahsetti. Aslantürk, yapılan ziyaretlerde bu zor günlerde, iş adamları olarak üretim, ticaret AR-GE ve uluslararası pazarlama ve tanıtım konularında hız kesmeden, daha yoğun bir şekilde çalışmanın ülkemizin ekonomik salahiyeti için elzem bir ihtiyaç olduğu karşılıklı olarak vurguladı. TEŞEKKÜR ETTİ TÜKSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Aslantürk “ülkemizin geçtiği demokrasi sınavı ile ilgili iş adamları olarak devlet yetkililerimize desteklerimizi belirterek meclis ziyaretimizi geçtiğimiz günlerde tamamladık. Bizlere kapılarını açarak samimiyetle dinleyen, alaka gösteren tüm milletvekillerimize ve ekiplerine işlerinde kolaylıklar diler, sıcak karşılamaları ve konukseverlikleri için çok teşekkür ederiz.” Dedi.
TÜKSİAD Başkanı Nurettin Arslantürk ve Yönetim Kurulu Üyeleri’nden Ankara’ya çıkarma.

Gebze’nin önemli sivil toplum kuruluşlarından Tüm Kobi ve Sanayici İşadamları Derneği, Ankara’ya çıkarma yaptı. İlk olarak Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Başdanışmanı olarak görev yapan Oktay Saral ve Şeref Malkoç’u ziyaret eden TÜKSİAD, istişare yaptı.

Daha sonra Cumhurbaşkanlığı’nda görev yapan Abdullah Yağcı’yı ziyaret eden TÜKSİAD, Yağcı’ya görevinde başarılar dilerken, Kocaeli ve Gebze sanayisinin ve bölgenin sorun ve sıkıntıları görüşüldü.

VEKİLLERLE BİR ARAYA GELDİLER

TÜKSİAD Başkanı Nurettin Aslantürk ve Yönetim Kurulu Üyeleri Kocaeli’nin AK Parti, CHP ve MHP milletvekilleri ile de görüştü. Kocaeli Ak Parti Milletvekilleri Sami Çakır, Zeki Aygün, Mehmet Akif Yılmaz, Cemil Yaman, Radiye Sezer Katırcıoğlu, Kocaeli Chp Milletvekili Tahsin Tarhan Ve Kocaeli Mhp Milletvekili Saffet Sancaklı‘nın yanına uğrayan TÜKSİAD ekibi vekillerle karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.

DAHA YOĞUN ÇALIŞMAMIZ GEREK

TÜKSİAD Başkanı Nurettin Aslantürk ve Yönetim Kurulu Üyeleri Kocaeli milletvekilleriyle görüşüp Gebze’nin sorunlarından ve sıkıntıların bahsetti. Aslantürk, yapılan ziyaretlerde bu zor günlerde, iş adamları olarak üretim, ticaret AR-GE ve uluslararası pazarlama ve tanıtım konularında hız kesmeden, daha yoğun bir şekilde çalışmanın ülkemizin ekonomik salahiyeti için elzem bir ihtiyaç olduğu karşılıklı olarak vurguladı.

TEŞEKKÜR ETTİ

TÜKSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Aslantürk “ülkemizin geçtiği demokrasi sınavı ile ilgili iş adamları olarak devlet yetkililerimize desteklerimizi belirterek meclis ziyaretimizi geçtiğimiz günlerde tamamladık. Bizlere kapılarını açarak samimiyetle dinleyen, alaka gösteren tüm milletvekillerimize ve ekiplerine işlerinde kolaylıklar diler, sıcak karşılamaları ve konukseverlikleri için çok teşekkür ederiz.” Dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.