TÜKSİAD’dan dövize hayır çağrısı

08.12.2016 - 10:50, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

TÜKSİAD’dan dövize hayır çağrısı

Tüm Kobi Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜKSİAD) Genel Başkanı Nurettin Arslantürk, Türkiye’nin zor bir dönemden geçtiğini belirterek “Ülke olarak ekonomide güçlü olmalıyız. Dolar ve Euro yerine Türk Lirası’nı desteklememiz gerekiyor. Herkesin döviz yerine TL’ye geçmesini istiyoruz” dedi.

Tüm Kobi Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜKSİAD) Genel Başkanı Nurettin Arslantürk, dernek binasında bir basın açıklaması düzenledi. Gazetecilerle yapılan kahvaltıda Arslantürk’ün yanı sıra toplantıda başkanvekili İsmail Keskin, başkan yardımcısı Ercan Aslan da hazır bulundu. Arslantürk, “TÜKSİAD olarak bölgede elimizden geldiğince hizmet etmeye çalışıyoruz. Bölgedeki işadamlarını, bölge ekonomisinin temsil ediyoruz. Önemli bir misyonu yüklenmiş bulunuyoruz. Ülke olarak zorlu bir süreçten geçiyoruz” dedi. ÜRETEN ÜLKE OLMALIYIZ Türkiye’nin zor bir dönemden geçtiğini ifade eden Arslantürk şöyle konuştu: “STK’lar çok doğru işler yapıyor. Herkes görevini en iyi şekilde yerine getirirse topluma faydalı olur. Her bölgeden yönetim kurulunda arkadaşlarımız var. Ticarete yön vermeye çalışıyoruz. Daha iyi bir ekonomiye sahip olmak için üreten bir ekonomiye sahip olmalıyız. Türk markalarının artması gerekir. Yerli üretimi desteklememiz gerekiyor. Ekonomik olarak güçlü olup teslim olmamalıyız. HERKES TL’YE GEÇSİN Birçok ticaretimizi dövizle yapıyoruz. Cumhurbaşkanımız bu konuda demeçler veriyor. Kur artışı olunca birçok işadamı sıkıntıya girdi. Ülke ekonomisine nasıl destek veririzi konuşmak için buradayız. Dolara ve Euro’ya hayır, Türk lirasına destek vereceğiz. Dolar ve Euro’dan çıkıp TL teklif isteyeceğiz. Her yerde TL’ye geçelim. Söylemlerimizi eylemlere dökmeliyiz. Türk lirasının kendi ülkemizde değer kazanması için yola çıkmalıyız.”
Tüm Kobi Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜKSİAD) Genel Başkanı Nurettin Arslantürk, Türkiye’nin zor bir dönemden geçtiğini belirterek “Ülke olarak ekonomide güçlü olmalıyız. Dolar ve Euro yerine Türk Lirası’nı desteklememiz gerekiyor. Herkesin döviz yerine TL’ye geçmesini istiyoruz” dedi.

Tüm Kobi Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜKSİAD) Genel Başkanı Nurettin Arslantürk, dernek binasında bir basın açıklaması düzenledi. Gazetecilerle yapılan kahvaltıda Arslantürk’ün yanı sıra toplantıda başkanvekili İsmail Keskin, başkan yardımcısı Ercan Aslan da hazır bulundu. Arslantürk, “TÜKSİAD olarak bölgede elimizden geldiğince hizmet etmeye çalışıyoruz. Bölgedeki işadamlarını, bölge ekonomisinin temsil ediyoruz. Önemli bir misyonu yüklenmiş bulunuyoruz. Ülke olarak zorlu bir süreçten geçiyoruz” dedi.

ÜRETEN ÜLKE OLMALIYIZ

Türkiye’nin zor bir dönemden geçtiğini ifade eden Arslantürk şöyle konuştu: “STK’lar çok doğru işler yapıyor. Herkes görevini en iyi şekilde yerine getirirse topluma faydalı olur. Her bölgeden yönetim kurulunda arkadaşlarımız var. Ticarete yön vermeye çalışıyoruz. Daha iyi bir ekonomiye sahip olmak için üreten bir ekonomiye sahip olmalıyız. Türk markalarının artması gerekir. Yerli üretimi desteklememiz gerekiyor. Ekonomik olarak güçlü olup teslim olmamalıyız.

HERKES TL’YE GEÇSİN

Birçok ticaretimizi dövizle yapıyoruz. Cumhurbaşkanımız bu konuda demeçler veriyor. Kur artışı olunca birçok işadamı sıkıntıya girdi. Ülke ekonomisine nasıl destek veririzi konuşmak için buradayız. Dolara ve Euro’ya hayır, Türk lirasına destek vereceğiz. Dolar ve Euro’dan çıkıp TL teklif isteyeceğiz. Her yerde TL’ye geçelim. Söylemlerimizi eylemlere dökmeliyiz. Türk lirasının kendi ülkemizde değer kazanması için yola çıkmalıyız.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.