TÜKSİAD'DAN GTO'YA ZİYARET

Gebze 11.02.2016 - 14:20, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

TÜKSİAD'DAN GTO'YA ZİYARET

Tüm Karadeniz İş Adamları Derneği (TÜKSİAD) Başkanı Nurettin Aslantürk ve Yönetim Kurulu Üyeleri Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler’i ziyaret etti. ÇİLER “DAİMA YANINIZDAYIZ” Tüm Karadeniz İş Adamları Derneği (TÜKSİAD) Başkanı Nurettin Aslantürk ve Yönetim Kurulu Üyeleri Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler’i ziyaret etti. Ziyarette konuşan GTO Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler daima tacir, sanayici ve işadamlarının yanında ve hizmetinde olduklarını söyledi. ÇİLER: "ORTAK PROJELERE İMZA ATACAĞIMIZA İNANIYORUZ" Kurumlarda devamlılığın esas olduğunu belirten GTO Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, önemli olanın ortak projelerle bölgenin kalkınmasına katkıda bulunmak olduğunu söyledi. Çiler; "Kurumlarda kişiler gelip geçicidir. Kurumların devamlılığı esası prensibi ile bölgedeki kurumlar arası birlikteliği sağlamaktır. Ortak paydamız GTO olmalıdır. Hep birlikte ortak projelere imza atacağımıza inanıyoruz" dedi. ARSLANTÜRK ÇALIŞMALARI ANLATTI Tüm Karadeniz İş Adamları Derneği (TÜKSİAD) Başkanı Nurettin Aslantürk derneğin yeni dönemde yapacağı çalışmalarla ilgili bilgiler verdi. Tüm Karadeniz İş Adamları Derneği (TÜKSİAD) Başkanı Nurettin Aslantürk ve GTO Başkanı Nail Çiler karşılıklı işbirliği konusunda görüş alışverişinde bulundu.  Başkan Arslantürk “Gebze'deki ticari hayatın en büyük kuruluşu Gebze Ticaret Odası. Bölgemizdeki tüccarları ve sanayicileri temsil eden GTO'nun bu misyonu nedeni ile ziyaret edip görüş alışverişinde bulunmak istedik. Sıcak karşılamalarından dolayı Başkan Çiler ve yönetim kuruluna teşekkür ediyoruz.” Dedi.

Tüm Karadeniz İş Adamları Derneği (TÜKSİAD) Başkanı Nurettin Aslantürk ve Yönetim Kurulu Üyeleri Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler’i ziyaret etti.

ÇİLER “DAİMA YANINIZDAYIZ”

Tüm Karadeniz İş Adamları Derneği (TÜKSİAD) Başkanı Nurettin Aslantürk ve Yönetim Kurulu Üyeleri Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler’i ziyaret etti. Ziyarette konuşan GTO Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler daima tacir, sanayici ve işadamlarının yanında ve hizmetinde olduklarını söyledi.

ÇİLER: "ORTAK PROJELERE İMZA ATACAĞIMIZA İNANIYORUZ"

Kurumlarda devamlılığın esas olduğunu belirten GTO Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, önemli olanın ortak projelerle bölgenin kalkınmasına katkıda bulunmak olduğunu söyledi. Çiler; "Kurumlarda kişiler gelip geçicidir. Kurumların devamlılığı esası prensibi ile bölgedeki kurumlar arası birlikteliği sağlamaktır. Ortak paydamız GTO olmalıdır. Hep birlikte ortak projelere imza atacağımıza inanıyoruz" dedi.

ARSLANTÜRK ÇALIŞMALARI ANLATTI

Tüm Karadeniz İş Adamları Derneği (TÜKSİAD) Başkanı Nurettin Aslantürk derneğin yeni dönemde yapacağı çalışmalarla ilgili bilgiler verdi. Tüm Karadeniz İş Adamları Derneği (TÜKSİAD) Başkanı Nurettin Aslantürk ve GTO Başkanı Nail Çiler karşılıklı işbirliği konusunda görüş alışverişinde bulundu.  Başkan Arslantürk “Gebze'deki ticari hayatın en büyük kuruluşu Gebze Ticaret Odası. Bölgemizdeki tüccarları ve sanayicileri temsil eden GTO'nun bu misyonu nedeni ile ziyaret edip görüş alışverişinde bulunmak istedik. Sıcak karşılamalarından dolayı Başkan Çiler ve yönetim kuruluna teşekkür ediyoruz.” Dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.