TÜMSİAD Gebze’den Anlamlı Destek!

Gebze 25.05.2017 - 12:14, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

TÜMSİAD Gebze’den Anlamlı Destek!

Tüm Sanayici Ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Gebze Şubesi tarafından, geçen yıl olduğu gibi bu sene de Ramazan ayında iftar programı yerine, ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere gıda kumanyası yardımı yapılacağı belirtildi. TÜMSİAD Gebze Şube Başkanı Ensar Korkmaz, Ramazan ayı içerisinde lüks otellerde düzenlenen iftar programlarının Ramazan ayının manevi iklimine yeterince hizmet etmediği kanaatinde olduklarını söyledi. Bu iftarların yerine, Ramazan ayının da bereketi ile yurt içinde ve dışında yardıma muhtaç ihtiyaç sahibi insanlara yardım etmeyi daha uygun bulduklarını söyledi. Başkan Korkmaz, TÜMSİAD Gebze Şubesi olarak tüm üyelerinin ve bölge iş adamlarının da kampanyaya destek olabileceğini ve yapılacak bağış ve yardımların ramazanın ilk günlerinde Beşir Derneği aracılığıyla ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacağını belirtti. Ramazan ayının paylaşma ve dayanışmaya vesile olması nedeniyle müstesna bir zaman dilimi olduğunu da hatırlatan TÜMSİAD Gebze Şube Başkanı Ensar Korkmaz, Ramazan ayının ülkemize ve milletimize huzur ve tüm bereketiyle de yüreklere mutluluk ve manevi coşkular getirmesi temennisinde bulundu.  

Tüm Sanayici Ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Gebze Şubesi tarafından, geçen yıl olduğu gibi bu sene de Ramazan ayında iftar programı yerine, ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere gıda kumanyası yardımı yapılacağı belirtildi.

TÜMSİAD Gebze Şube Başkanı Ensar Korkmaz, Ramazan ayı içerisinde lüks otellerde düzenlenen iftar programlarının Ramazan ayının manevi iklimine yeterince hizmet etmediği kanaatinde olduklarını söyledi. Bu iftarların yerine, Ramazan ayının da bereketi ile yurt içinde ve dışında yardıma muhtaç ihtiyaç sahibi insanlara yardım etmeyi daha uygun bulduklarını söyledi. Başkan Korkmaz, TÜMSİAD Gebze Şubesi olarak tüm üyelerinin ve bölge iş adamlarının da kampanyaya destek olabileceğini ve yapılacak bağış ve yardımların ramazanın ilk günlerinde Beşir Derneği aracılığıyla ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacağını belirtti.

Ramazan ayının paylaşma ve dayanışmaya vesile olması nedeniyle müstesna bir zaman dilimi olduğunu da hatırlatan TÜMSİAD Gebze Şube Başkanı Ensar Korkmaz, Ramazan ayının ülkemize ve milletimize huzur ve tüm bereketiyle de yüreklere mutluluk ve manevi coşkular getirmesi temennisinde bulundu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.