TÜMSİAD Gebze’den anlamlı yardım

Gebze 01.06.2017 - 11:41, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

TÜMSİAD Gebze’den anlamlı yardım

Tüm Sanayici Ve İş Adamları Derneği(TÜMSİAD) Gebze Şubesi tarafından iftar programı yerine, ihtiyaç sahipleri için yardım tırı organizasyonu gerçekleştirildi. Şube önünde yapılan uğurlama törenine, Gebze Müftüsü Orhan Örnek ile dernek Yönetim Kurulu ve üyeleri katıldı. TÜMSİAD Gebze Şube Başkanı Ensar Korkmaz, bu yıl da geçen sene olduğu gibi iftar programı yerine ihtiyaç sahibi insanlara yardım yapmayı kararlaştırdıklarını söyledi. İftar programlarında harcanan masrafların yerine ihtiyaç sahibi insanlara gıda kumanyası yardımı yapılmasını yönetim kurulunda ele alarak bu şekilde değerlendirmeyi uygun bulduklarını belirtti. Başkan Korkmaz, bu vesileyle tüm halkımızın mukaddes Ramazan ayını kutlayıp, ülkemize ve milletimize huzur ve bereketler getirmesi temennisinde bulundu. TÜMSİAD Gebze Şubesi önünde yapılan ve Gebze Müftüsü’nün de katılımlarıyla gerçekleşen uğurlama töreniyle yardım tırı, yapılan dualar eşliğinde Reyhanlı’daki ihtiyaç sahiplerine Beşir Derneği aracılığıyla gönderildi.  

Tüm Sanayici Ve İş Adamları Derneği(TÜMSİAD) Gebze Şubesi tarafından iftar programı yerine, ihtiyaç sahipleri için yardım tırı organizasyonu gerçekleştirildi. Şube önünde yapılan uğurlama törenine, Gebze Müftüsü Orhan Örnek ile dernek Yönetim Kurulu ve üyeleri katıldı.

TÜMSİAD Gebze Şube Başkanı Ensar Korkmaz, bu yıl da geçen sene olduğu gibi iftar programı yerine ihtiyaç sahibi insanlara yardım yapmayı kararlaştırdıklarını söyledi. İftar programlarında harcanan masrafların yerine ihtiyaç sahibi insanlara gıda kumanyası yardımı yapılmasını yönetim kurulunda ele alarak bu şekilde değerlendirmeyi uygun bulduklarını belirtti. Başkan Korkmaz, bu vesileyle tüm halkımızın mukaddes Ramazan ayını kutlayıp, ülkemize ve milletimize huzur ve bereketler getirmesi temennisinde bulundu.

TÜMSİAD Gebze Şubesi önünde yapılan ve Gebze Müftüsü’nün de katılımlarıyla gerçekleşen uğurlama töreniyle yardım tırı, yapılan dualar eşliğinde Reyhanlı’daki ihtiyaç sahiplerine Beşir Derneği aracılığıyla gönderildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.