Türk Devi YTONG’un yeni adresi: DİLOVASI

Dilovası 12.06.2017 - 16:53, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Türk Devi YTONG’un yeni adresi: DİLOVASI

İnşaat sektöründe 54 yıldır hizmet veren, yapı malzemeleri sektörünün köklü kuruluşu Türk Ytong Sanayi A.Ş., yüksek teknolojili yeni üretim tesislerine bir yenisini daha Dilovası’nda açtığı tesisle ilave etti. İstihdam ve enerji tasarrufu açısından ülkemize ve bölgeye önemli katkılar sağlayacak Türk Ytong Dilovası Tesisi, teknolojisi ve kapasitesiyle, bünyesinde yer alacak Ytong Akademi Eğitim Merkezi ve Ar-Ge Merkezi ile Türk inşaat ve gaz beton endüstrisini ileri seviyelere taşıyacak modern donanıma sahip olacak.Temel atma töreni  Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Dilovası Kaymakamı Mustafa Asım Alkan, Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, Gebkim İhtisas OSB Başkanı, Türk Ytong Yönetim Kurulu Başkanı Fethi Hinginar, yönetim kurulu üyeleri ve iş dünyasından çok sayıda davetli katıldı. Temel atma töreni öncesi sırasıyla Türk Ytong Genel Müdürü Gökhan Erel, Türk Ytong Yönetim Kurulu Başkanı Fethi Hinginar ve Kocaeli Valisi Hasan basri Güzeloğlu birer konuşma gerçekleştirdiler. KUTLU DEVLETİN DUALI MİLLETİYİZ Kocaeli valisi Hasan Basri Güzeloğlu temel atma töreninde davetlilere yönelik yaptığı konuşmada, “YTONG sadece Türkiye’nin değil dünyada en zirvede yer almak üzere hedefleri olan bir kuruluş. Kutlu devletin dualı milletine de her zaman en zirvede olan firmalar, şirketler yakışır. Devletimizin sanayi, ticaret ve ekonomide sürekli olarak ilerleyişi, üst basamaklara çıkışı kuşkusuz ki sözkonusudur. Bu katma değeri sağlayan her kesimin, her kuruluşu ve yatırımcının yanında olmaya devam edeceğiz. Bugün burada temelini atmak üzere toplandığımız Türk Ytong’un inşaat sürecinin tamamlanmasının ardından açılışını yapmakta nasip olur inşallah. Şirketin kuruluşunda ve kuruluşundan bugüne emeği geçmiş bugün hayatta olmayan tüm sahiplerine ve çalışanlarına Allah rahmet eylesin. Bugün burada olanlara Allah uzun ömür versin. Atacağımız temel ülkemize, ilimize hayırlı olsun.”dedi. Tüm protokol iyi niyetlerini yazdığı kağıtları bir vazoya koyarak atılan temelin içine gömndüler. Tören atılan tören ve toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

İnşaat sektöründe 54 yıldır hizmet veren, yapı malzemeleri sektörünün köklü kuruluşu Türk Ytong Sanayi A.Ş., yüksek teknolojili yeni üretim tesislerine bir yenisini daha Dilovası’nda açtığı tesisle ilave etti.

İstihdam ve enerji tasarrufu açısından ülkemize ve bölgeye önemli katkılar sağlayacak Türk Ytong Dilovası Tesisi, teknolojisi ve kapasitesiyle, bünyesinde yer alacak Ytong Akademi Eğitim Merkezi ve Ar-Ge Merkezi ile Türk inşaat ve gaz beton endüstrisini ileri seviyelere taşıyacak modern donanıma sahip olacak.Temel atma töreni  Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Dilovası Kaymakamı Mustafa Asım Alkan, Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, Gebkim İhtisas OSB Başkanı, Türk Ytong Yönetim Kurulu Başkanı Fethi Hinginar, yönetim kurulu üyeleri ve iş dünyasından çok sayıda davetli katıldı. Temel atma töreni öncesi sırasıyla Türk Ytong Genel Müdürü Gökhan Erel, Türk Ytong Yönetim Kurulu Başkanı Fethi Hinginar ve Kocaeli Valisi Hasan basri Güzeloğlu birer konuşma gerçekleştirdiler.

KUTLU DEVLETİN DUALI MİLLETİYİZ

Kocaeli valisi Hasan Basri Güzeloğlu temel atma töreninde davetlilere yönelik yaptığı konuşmada, “YTONG sadece Türkiye’nin değil dünyada en zirvede yer almak üzere hedefleri olan bir kuruluş. Kutlu devletin dualı milletine de her zaman en zirvede olan firmalar, şirketler yakışır. Devletimizin sanayi, ticaret ve ekonomide sürekli olarak ilerleyişi, üst basamaklara çıkışı kuşkusuz ki sözkonusudur. Bu katma değeri sağlayan her kesimin, her kuruluşu ve yatırımcının yanında olmaya devam edeceğiz. Bugün burada temelini atmak üzere toplandığımız Türk Ytong’un inşaat sürecinin tamamlanmasının ardından açılışını yapmakta nasip olur inşallah. Şirketin kuruluşunda ve kuruluşundan bugüne emeği geçmiş bugün hayatta olmayan tüm sahiplerine ve çalışanlarına Allah rahmet eylesin. Bugün burada olanlara Allah uzun ömür versin. Atacağımız temel ülkemize, ilimize hayırlı olsun.”dedi. Tüm protokol iyi niyetlerini yazdığı kağıtları bir vazoya koyarak atılan temelin içine gömndüler. Tören atılan tören ve toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.