TÜRK EĞİTİM SEN’DEN EMNİYET MÜDÜRÜ’NE ZİYARET

Gebze 15.12.2016 - 14:03, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

TÜRK EĞİTİM SEN’DEN EMNİYET MÜDÜRÜ’NE ZİYARET

10 Aralık Cumartesi günü İstanbul Beşiktaş'ta, Çevik Kuvvet polislerini taşıyan otobüse düzenlenen hain saldırı ve Maçka parkında canlı bomba tarafından gerçekleştirilen terör saldırısında 37'si polis olmak üzere 44 kişi şehit olurken, 100’ün üzerinde kişi ise yaralandı.  Türk Eğitim-Sen Kocaeli 2 Nolu Şube yönetimi ve Kadın Komisyonu üyeleri, ülkemizi yasa boğan hain saldırının ardından Gebze İlçe Emniyet Müdürü Adem GİDER’e taziye ziyaretinde bulundular. Ziyarete Şube Başkanı Mustafa KILIÇ ,Kadın Komisyonu üyeleri Sevgi BÖREKÇİ ve Ayşe SUBAŞ ile Şube yönetim kurulu üyeleri Muhammet ERBAŞ, Fatih ÖZUYGUR ve Engin GÜNTEPE Katıldı. Ziyarette Şube Başkanı Mustafa KILIÇ; terör saldırısında 37 polis ve 7 sivil vatandaşımızın şehit olmasından dolayı İlçe Emniyet Müdürü Adem GİDER’in şahsında tüm polis teşkilatına ve Türk Milletine başsağlığı ve geçmiş olsun dileklerini Türk Eğitim-Sen camiası adına iletti. Her daim vatan ve bayrak için görev yapan polis teşkilatımızın her zaman yanında olduklarını belirten Kılıç bir açıklama yaparak şunları ifade etti; "Son yıllarda iğrenç yöntemleriyle kargaşa, korku ve kaos yaratmaya çalışan hain terör, çirkin yüzünü bir kez daha göstermiştir. Görevleri bir spor müsabakasının emniyetli bir şekilde geçmesi olan ve görevini tamamladıktan sonra eşine, çocuğuna, anasına, babasına, yârine dönmeye hazırlanan çevik kuvvet polislerimize haince saldıran insanlık dışı yaratıklar Allah katında hak ettikleri cehennem çukurlarında yer alacaklardır hiç şüphesiz. Bu ülkeyi kan gölüne çevirerek, birlik ve beraberliğimize darbe vurmak isteyenlerin başarılı olamayacakları bir gerçektir.  Yapılan bu ve benzeri her türlü terör eyleminin asıl hedefi; Yüce Türk Milleti ve Kutlu Türk Devleti’dir. Bilinmelidir ki, bu milletin varlığı ve birliğine, Türk devletinin bekasına yönelik olarak yapılan her türlü saldırı bizleri birbirimize daha da kenetlemekte, saflarımızı daha da sıklaştırmaktadır. Bu milletin üzerinde hain ve sinsi planlar yapanların hevesleri geçmişte olduğu gibi bugünde kursaklarında kalacaktır. Türk Eğitim-Sen camiası adına İstanbul'da yaşanan bu hain terör saldırısını bir kez daha lanetliyor, şehitlerimize yüce Allah'tan rahmet, aileleri ve milletimize baş sağlığı diliyor, yaralılarımıza ise acil şifalar temenni ediyoruz. Türk Milletinin başı sağ olsun…

10 Aralık Cumartesi günü İstanbul Beşiktaş'ta, Çevik Kuvvet polislerini taşıyan otobüse düzenlenen hain saldırı ve Maçka parkında canlı bomba tarafından gerçekleştirilen terör saldırısında 37'si polis olmak üzere 44 kişi şehit olurken, 100’ün üzerinde kişi ise yaralandı. 

Türk Eğitim-Sen Kocaeli 2 Nolu Şube yönetimi ve Kadın Komisyonu üyeleri, ülkemizi yasa boğan hain saldırının ardından Gebze İlçe Emniyet Müdürü Adem GİDER’e taziye ziyaretinde bulundular. Ziyarete Şube Başkanı Mustafa KILIÇ ,Kadın Komisyonu üyeleri Sevgi BÖREKÇİ ve Ayşe SUBAŞ ile Şube yönetim kurulu üyeleri Muhammet ERBAŞ, Fatih ÖZUYGUR ve Engin GÜNTEPE Katıldı.

Ziyarette Şube Başkanı Mustafa KILIÇ; terör saldırısında 37 polis ve 7 sivil vatandaşımızın şehit olmasından dolayı İlçe Emniyet Müdürü Adem GİDER’in şahsında tüm polis teşkilatına ve Türk Milletine başsağlığı ve geçmiş olsun dileklerini Türk Eğitim-Sen camiası adına iletti. Her daim vatan ve bayrak için görev yapan polis teşkilatımızın her zaman yanında olduklarını belirten Kılıç bir açıklama yaparak şunları ifade etti;
"Son yıllarda iğrenç yöntemleriyle kargaşa, korku ve kaos yaratmaya çalışan hain terör, çirkin yüzünü bir kez daha göstermiştir.

Görevleri bir spor müsabakasının emniyetli bir şekilde geçmesi olan ve görevini tamamladıktan sonra eşine, çocuğuna, anasına, babasına, yârine dönmeye hazırlanan çevik kuvvet polislerimize haince saldıran insanlık dışı yaratıklar Allah katında hak ettikleri cehennem çukurlarında yer alacaklardır hiç şüphesiz. Bu ülkeyi kan gölüne çevirerek, birlik ve beraberliğimize darbe vurmak isteyenlerin başarılı olamayacakları bir gerçektir. 

Yapılan bu ve benzeri her türlü terör eyleminin asıl hedefi; Yüce Türk Milleti ve Kutlu Türk Devleti’dir.
Bilinmelidir ki, bu milletin varlığı ve birliğine, Türk devletinin bekasına yönelik olarak yapılan her türlü saldırı bizleri birbirimize daha da kenetlemekte, saflarımızı daha da sıklaştırmaktadır. Bu milletin üzerinde hain ve sinsi planlar yapanların hevesleri geçmişte olduğu gibi bugünde kursaklarında kalacaktır.
Türk Eğitim-Sen camiası adına İstanbul'da yaşanan bu hain terör saldırısını bir kez daha lanetliyor, şehitlerimize yüce Allah'tan rahmet, aileleri ve milletimize baş sağlığı diliyor, yaralılarımıza ise acil şifalar temenni ediyoruz. Türk Milletinin başı sağ olsun…

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.