TÜRK SAĞLIK-SEN REKTÖR’E GİTTİ!

Kocaeli 12.03.2019 - 11:21, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

TÜRK SAĞLIK-SEN REKTÖR’E GİTTİ!

Türk Sağlık Sen Kocaeli Şube Başkanı heyet ile birlikte Kocaeli Üniversitesi Rektörü’nü makamında ziyaret etti. Rektör Hülagü ziyaret için Başkan Çeker ve heyetine teşekkür etti.

Türk Sağlık Sen Kocaeli Şube Başkanı, Türkiye Kamu Sen Denetleme Kurulu Üyesi, Türkiye Kamu Sen Kocaeli İl Temsilcisi Ömer Çeker, Türk Büro Sen Kocaeli Şube Başkanı Rıfat Oypan, Türk Sağlık Sen Şube Başkan Yardımcısı Arif Ovalı, İlce Temsilcisi Ercan Öztürk, Eğitim ve Araştırma Hastanesi İş Temsilcisi Ayşe Dalkılıç Gülen ile birlikte Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sadettin Hülagü’yü makamında ziyaret etti. Ziyarette Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ercüment Çiftçi de hazır bulundu. Başkan Çeker; Eğitim ve Araştırma Hastanesinde görev yapan sağlık çalışanlarının sorunlarını Rektör Hülagü’ye aktardı. Ziyarette ağırlıklı olarak çalışanların sorunları görüşüldü. Rektör Hülagü ziyaret için Çeker ve heyetine teşekkür etti. SENDİKA OLARAK DİYALOG VE UZLAŞIDAN YANAYIZ Ziyaret çıkışı Başkan Çeker yaptığı açıklamada “ Kocaeli Üniversitesi (KOÜ) ülke genelinde bilinen sayılı bir üniversitelerdendir. KOÜ bağlı faaliyet gösteren Eğitim ve Araştırma Hastanesi ilimizin dışında bölgemizde yaşayan vatandaşlarımıza da sağlık hizmeti sunmaktadır. Sorumlu sendikal anlayışımız çerçevesinde Eğitim ve Araştırma Hastanesi çalışanları tarafından sendikamız iletilen sorunları dosya halinde kurumun en üst yöneticisi Sayın Rektör’e ilettik. Sorunların çözümünde hassasiyet bekliyoruz. Sendika olarak diyalog ve uzlaşıdan yanayız. Ziyaret sağlık çalışanları ve kurum adına faydalı olmuştur.” dedi.
Türk Sağlık Sen Kocaeli Şube Başkanı heyet ile birlikte Kocaeli Üniversitesi Rektörü’nü makamında ziyaret etti. Rektör Hülagü ziyaret için Başkan Çeker ve heyetine teşekkür etti.

Türk Sağlık Sen Kocaeli Şube Başkanı, Türkiye Kamu Sen Denetleme Kurulu Üyesi, Türkiye Kamu Sen Kocaeli İl Temsilcisi Ömer Çeker, Türk Büro Sen Kocaeli Şube Başkanı Rıfat Oypan, Türk Sağlık Sen Şube Başkan Yardımcısı Arif Ovalı, İlce Temsilcisi Ercan Öztürk, Eğitim ve Araştırma Hastanesi İş Temsilcisi Ayşe Dalkılıç Gülen ile birlikte Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sadettin Hülagü’yü makamında ziyaret etti. Ziyarette Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ercüment Çiftçi de hazır bulundu. Başkan Çeker; Eğitim ve Araştırma Hastanesinde görev yapan sağlık çalışanlarının sorunlarını Rektör Hülagü’ye aktardı. Ziyarette ağırlıklı olarak çalışanların sorunları görüşüldü. Rektör Hülagü ziyaret için Çeker ve heyetine teşekkür etti.

SENDİKA OLARAK DİYALOG VE UZLAŞIDAN YANAYIZ

Ziyaret çıkışı Başkan Çeker yaptığı açıklamada “ Kocaeli Üniversitesi (KOÜ) ülke genelinde bilinen sayılı bir üniversitelerdendir. KOÜ bağlı faaliyet gösteren Eğitim ve Araştırma Hastanesi ilimizin dışında bölgemizde yaşayan vatandaşlarımıza da sağlık hizmeti sunmaktadır. Sorumlu sendikal anlayışımız çerçevesinde Eğitim ve Araştırma Hastanesi çalışanları tarafından sendikamız iletilen sorunları dosya halinde kurumun en üst yöneticisi Sayın Rektör’e ilettik. Sorunların çözümünde hassasiyet bekliyoruz. Sendika olarak diyalog ve uzlaşıdan yanayız. Ziyaret sağlık çalışanları ve kurum adına faydalı olmuştur.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.