Türkeli moral arıyor

Spor 08.03.2019 - 17:48, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Türkeli moral arıyor

Sezona iyi başlayıp ilk 3 maçını kazanan, bay haftasından sonra ise gerileme dönemine girerek bir daha galibiyet yüzü göremeyen Darıca Türkeli Gençlikspor, yarın oynayacağı Çayırova G.B. maçına odaklandı. Şampiyonluğun iddialı ekibiyken şimdi Play-Off şansını bile tehlikeye atan Darıca ekibi, son 4 maçta aldığı kötü sonuçlara Çayırova G.B. karşısında ‘dur’ deyip kendine yeni bir sayfa açmak istiyor. RÖVANŞI VERMEYECEK 2-0’lık galibiyetin rövanşını vermemeye kararlı gözüken kırmızı-turuncu-beyazlı takım en azından Play-Off’a yükselip, 1.Küme şansını buradaki maçlarda sürdürmek niyetinde. Başkan Kenan Özçelik de alacakları bir galibiyetin kendilerine ilaç gibi geleceğini ve bu doğrultuda Çayırova G.B. maçını kazanmaktan başka bir düşüncelerinin olmadığını söyledi. Karşılaşma yarın Şekerpınar Stadı’nda saat 17.00’de oynanacak.

Sezona iyi başlayıp ilk 3 maçını kazanan, bay haftasından sonra ise gerileme dönemine girerek bir daha galibiyet yüzü göremeyen Darıca Türkeli Gençlikspor, yarın oynayacağı Çayırova G.B. maçına odaklandı. Şampiyonluğun iddialı ekibiyken şimdi Play-Off şansını bile tehlikeye atan Darıca ekibi, son 4 maçta aldığı kötü sonuçlara Çayırova G.B. karşısında ‘dur’ deyip kendine yeni bir sayfa açmak istiyor.

RÖVANŞI VERMEYECEK

2-0’lık galibiyetin rövanşını vermemeye kararlı gözüken kırmızı-turuncu-beyazlı takım en azından Play-Off’a yükselip, 1.Küme şansını buradaki maçlarda sürdürmek niyetinde. Başkan Kenan Özçelik de alacakları bir galibiyetin kendilerine ilaç gibi geleceğini ve bu doğrultuda Çayırova G.B. maçını kazanmaktan başka bir düşüncelerinin olmadığını söyledi. Karşılaşma yarın Şekerpınar Stadı’nda saat 17.00’de oynanacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.