Türkiye’nin İlkleri Gebze’de

Gebze 18.01.2018 - 11:04, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Türkiye’nin İlkleri Gebze’de

Türkiye’de, Türkiye’de, bir Organize Sanayi Bölgesi bünyesinde kurulan ilk ve tek Tıp Merkezi olan GOSB Tıp Merkezi GOSB Meydan Binası’nda hasta kabulüne başladı. Gebze Organize Sanayi Bölgesi Tıp Merkezi ve Anadolu Sağlık Merkezi iş birliği ile GOSB Meydan Binası’nda açılan GOSB Tıp Merkezi SGK'lı anlaşmalı olarak; iç hastalıkları, kulak-burun-boğaz, genel cerrahi branşları ile acil servis, laboratuvar ve radyoloji hizmetleri vermeye başladı. GOSB çalışanları tıp merkezinin açılmasından mutluluklarını dile getirdi. Gebze Organize Sanayi Bölgesi Tıp Merkezi’nin çalışma saatleri, Hafta içi: 08.30 – 17.00, Cumartesi günleri ise 09.00 – 14.30.  

Türkiye’de, Türkiye’de, bir Organize Sanayi Bölgesi bünyesinde kurulan ilk ve tek Tıp Merkezi olan GOSB Tıp Merkezi GOSB Meydan Binası’nda hasta kabulüne başladı.

Gebze Organize Sanayi Bölgesi Tıp Merkezi ve Anadolu Sağlık Merkezi iş birliği ile GOSB Meydan Binası’nda açılan GOSB Tıp Merkezi SGK'lı anlaşmalı olarak; iç hastalıkları, kulak-burun-boğaz, genel cerrahi branşları ile acil servis, laboratuvar ve radyoloji hizmetleri vermeye başladı. GOSB çalışanları tıp merkezinin açılmasından mutluluklarını dile getirdi. Gebze Organize Sanayi Bölgesi Tıp Merkezi’nin çalışma saatleri, Hafta içi: 08.30 – 17.00, Cumartesi günleri ise 09.00 – 14.30.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.