Türkkan “Partimizi birlikte iktidara taşıyacağız”

Siyaset 21.06.2020 - 14:38, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Türkkan “Partimizi birlikte iktidara taşıyacağız”

İYİ Parti Kocaeli İl Kongresi’nde konuşan İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, devletin sırtına yapışmış keneleri temizleyeceğini belirtti. İYİ Parti Kocaeli İl Kongresi’nde konuşan İYİ Parti Kocaeli Milletvekili, TBMM Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan: “Kocaeli’nin biz iyi partililer için çok önemli bir yer var. Genel Başkanımızın siyasete ilk adım attığı yer Kocaeli’dir. Değerli dava arkadaşlarımla yol yürümekten büyük onur duyduğum benim milletvekili seçildiğim yerdir Kocaeli. Demokrasi bizim için vazgeçilmezdir. Demokrasiyi bu kadar içselleştirmiş dava insanlarından bulunan bir partide demokrasiyi sonuna kadar savunmak bizi şiarımızdır. “VATAN, MİLLET, BAYRAK, EZAN” Hiç vazgeçmeden bizler mücadeleye geldik. 40 yıldır siyaset yaptığımız, siyasetin demokrasiden uzaklaştığını fark edip yeni bir parti kurmaya karar verdik. Vatan, millet, bayrak, ezan kriterlerinde buluşmuş arkadaşlarımızla bir araya geldik. Bugüne kadar tamamladığımız ilçe kongrelerimizi İYİ Parti’ye yakışır olgunluk ve nezaketle gerçekleştirdik. Partimizin yola çıkarken vaat ettiği parti içerisinde demokrasi içerisinde kongre geçireceğimize inanıyorum. Bundan sonra modern, güçlü bir Türkiye için hız kesmeden devam edeceğimize inanıyorum. “SORUMLULUĞUMUZ BÜYÜK” Üstün gayret gösteren her kademedeki dava arkadaşlarıma ve sizlere teşekkür ediyorum. Bölgemizin refahı ve kalkınması için büyük önem arz eden fikirlerin olacağına inanıyorum. Sizlerle birlikte bu yolda yürümekten gurur duyduğumu söylemek istiyorum. Yürümeyeceğiz, koşacağız. Hep birlikte İYİ Parti’yi iktidara taşıyacağız. Çünkü hepimizin sorumluluğu çok büyük. Devlet gücünün tek bir kişide veya bir grupta toplanması tarihte de görülmüştür o kişide güç zehirlenmesine yol açmış ve kötü sonuçlarla sonuçlanmıştır. İYİ Parti olarak bizim vizyonumuzda parlamenter sisteme dönerek kuvvetler ayrılığıyla bir sistem geliştirmektir. “EN GENÇ KİTLE PARTİSİ” İyi bir ülke huzurlu bir toplum, güçlü bir millet, zengin bir ülke için cesaret ve kararlılıkla çalışmalarımıza devam edeceğiz. İyi bir Türkiye için yola çıktık. Milletimizin değişim arzusuna ilk seçimde tecelli edeceğinin farkındayız. Türkiye’nin en genç kitle partisi olan biz, hep birlikte güzel bir gelecek inşasının gençlerle olacağına inanıyoruz ve onlara güveniyoruz. Gençlerimizin eğitiminden, istihdama, iyi yetiştirilmesiyle beyin ve emek kaybının önüne geçeceğiz. “DEVLETİN SIRTINA YAPIŞMIŞ KENELER” Siyasi daralmadan çıkışın temeli olacağız. Milletimize birlik ve beraberlik getirmek için yola çıktık. Bizler bütün Türkiye’de olduğu gibi Kocaeli’nde de devletin sırtına yapışmış o keneleri teker teker temizleyene kadar asla durmayacağız. Bizleri kendileri gibi korkak, kendileri gibi bir takım menfaatlerinin peşine düşmüş kenelerden zannetmesinler. Bizler hak yolda yürümeye devam edeceğiz. Gelin beraber olalım, diri olalım. Ülkemizin tam da bizden görev beklediği bu dönemde yılmadan sahada olan teşkilatlarımıza teşekkür ediyorum.” dedi.

İYİ Parti Kocaeli İl Kongresi’nde konuşan İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, devletin sırtına yapışmış keneleri temizleyeceğini belirtti. İYİ Parti Kocaeli İl Kongresi’nde konuşan İYİ Parti Kocaeli Milletvekili, TBMM Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan: “Kocaeli’nin biz iyi partililer için çok önemli bir yer var. Genel Başkanımızın siyasete ilk adım attığı yer Kocaeli’dir. Değerli dava arkadaşlarımla yol yürümekten büyük onur duyduğum benim milletvekili seçildiğim yerdir Kocaeli. Demokrasi bizim için vazgeçilmezdir. Demokrasiyi bu kadar içselleştirmiş dava insanlarından bulunan bir partide demokrasiyi sonuna kadar savunmak bizi şiarımızdır.

“VATAN, MİLLET, BAYRAK, EZAN”

Hiç vazgeçmeden bizler mücadeleye geldik. 40 yıldır siyaset yaptığımız, siyasetin demokrasiden uzaklaştığını fark edip yeni bir parti kurmaya karar verdik. Vatan, millet, bayrak, ezan kriterlerinde buluşmuş arkadaşlarımızla bir araya geldik. Bugüne kadar tamamladığımız ilçe kongrelerimizi İYİ Parti’ye yakışır olgunluk ve nezaketle gerçekleştirdik. Partimizin yola çıkarken vaat ettiği parti içerisinde demokrasi içerisinde kongre geçireceğimize inanıyorum. Bundan sonra modern, güçlü bir Türkiye için hız kesmeden devam edeceğimize inanıyorum.

“SORUMLULUĞUMUZ BÜYÜK”

Üstün gayret gösteren her kademedeki dava arkadaşlarıma ve sizlere teşekkür ediyorum. Bölgemizin refahı ve kalkınması için büyük önem arz eden fikirlerin olacağına inanıyorum. Sizlerle birlikte bu yolda yürümekten gurur duyduğumu söylemek istiyorum. Yürümeyeceğiz, koşacağız. Hep birlikte İYİ Parti’yi iktidara taşıyacağız. Çünkü hepimizin sorumluluğu çok büyük. Devlet gücünün tek bir kişide veya bir grupta toplanması tarihte de görülmüştür o kişide güç zehirlenmesine yol açmış ve kötü sonuçlarla sonuçlanmıştır. İYİ Parti olarak bizim vizyonumuzda parlamenter sisteme dönerek kuvvetler ayrılığıyla bir sistem geliştirmektir.

“EN GENÇ KİTLE PARTİSİ”

İyi bir ülke huzurlu bir toplum, güçlü bir millet, zengin bir ülke için cesaret ve kararlılıkla çalışmalarımıza devam edeceğiz. İyi bir Türkiye için yola çıktık. Milletimizin değişim arzusuna ilk seçimde tecelli edeceğinin farkındayız. Türkiye’nin en genç kitle partisi olan biz, hep birlikte güzel bir gelecek inşasının gençlerle olacağına inanıyoruz ve onlara güveniyoruz. Gençlerimizin eğitiminden, istihdama, iyi yetiştirilmesiyle beyin ve emek kaybının önüne geçeceğiz.

“DEVLETİN SIRTINA YAPIŞMIŞ KENELER”

Siyasi daralmadan çıkışın temeli olacağız. Milletimize birlik ve beraberlik getirmek için yola çıktık. Bizler bütün Türkiye’de olduğu gibi Kocaeli’nde de devletin sırtına yapışmış o keneleri teker teker temizleyene kadar asla durmayacağız. Bizleri kendileri gibi korkak, kendileri gibi bir takım menfaatlerinin peşine düşmüş kenelerden zannetmesinler. Bizler hak yolda yürümeye devam edeceğiz. Gelin beraber olalım, diri olalım. Ülkemizin tam da bizden görev beklediği bu dönemde yılmadan sahada olan teşkilatlarımıza teşekkür ediyorum.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.