“Turu geçmek istiyoruz”

Spor 26.09.2018 - 09:49, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

“Turu geçmek istiyoruz”

Darıca Gençlerbirliği Teknik Direktörü Abdulkadir Aslan, Ziraat Türkiye Kupası’nda İnegölspor ile oynayacakları maçı kazanarak kupada tur atlamak istediklerini söyledi.

Darıca Gençlerbirliği Teknik Direktörü Abdulkadir Aslan, Ziraat Türkiye Kupası’nda İnegölspor ile oynayacakları maçı kazanarak kupada tur atlamak istediklerini söyledi. Kupayı önemsediklerini ve gidebildikleri yere kadar gitmeyi arzuladıklarını kaydeden Aslan, ‘’Darıca G.B hangi kulvarda mücadele ederse etsin sahaya kazanmak için çıkmayı temel prensip edinmiş bir kulüp. Biz de bu hedefler doğrultusunda hem ligde hem de kupada elimizden mücadeleyi gösterip en iyi neticeyi almak istiyoruz. Umarım İnegölspor karşılaşması da böyle olur ve tur atlayan taraf biz oluruz’’dedi. ASLAN: ÜZERİMİZDEKİ STRESİ ATTIK Fethiyespor galibiyetinin takıma önemli bir özgüven kazandırdığını kaydeden Aslan, ‘’Takımımızın neler yapacağını Fethiyespor maçında gösterdik. Biz kaliteli ve karakterli bir takımız. İhtiyacımız olan 3 puanı Fethiyespor karşısında alarak üzerimizdeki kazanamama stresini de attık. Önce İnegölspor ardından ligde oynayacağımız K.Maraşspor maçlarını kazanarak seri yakalayıp hak ettiğimiz noktaya gelmek istiyoruz’’dedi.
Darıca Gençlerbirliği Teknik Direktörü Abdulkadir Aslan, Ziraat Türkiye Kupası’nda İnegölspor ile oynayacakları maçı kazanarak kupada tur atlamak istediklerini söyledi.

Darıca Gençlerbirliği Teknik Direktörü Abdulkadir Aslan, Ziraat Türkiye Kupası’nda İnegölspor ile oynayacakları maçı kazanarak kupada tur atlamak istediklerini söyledi. Kupayı önemsediklerini ve gidebildikleri yere kadar gitmeyi arzuladıklarını kaydeden Aslan, ‘’Darıca G.B hangi kulvarda mücadele ederse etsin sahaya kazanmak için çıkmayı temel prensip edinmiş bir kulüp. Biz de bu hedefler doğrultusunda hem ligde hem de kupada elimizden mücadeleyi gösterip en iyi neticeyi almak istiyoruz. Umarım İnegölspor karşılaşması da böyle olur ve tur atlayan taraf biz oluruz’’dedi.

ASLAN: ÜZERİMİZDEKİ STRESİ ATTIK

Fethiyespor galibiyetinin takıma önemli bir özgüven kazandırdığını kaydeden Aslan, ‘’Takımımızın neler yapacağını Fethiyespor maçında gösterdik. Biz kaliteli ve karakterli bir takımız. İhtiyacımız olan 3 puanı Fethiyespor karşısında alarak üzerimizdeki kazanamama stresini de attık. Önce İnegölspor ardından ligde oynayacağımız K.Maraşspor maçlarını kazanarak seri yakalayıp hak ettiğimiz noktaya gelmek istiyoruz’’dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.