Tüzük Mecliste

07.07.2017 - 16:36, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Tüzük Mecliste

AK Parti ve MHP'nin uzlaştığı iç tüzük taslağı, TBMM Başkanı Kahraman'a sunuldu.

AK Parti ile  MHP'nin, Meclis İç tüzüğü değişikliğine ilişkin ortak kanun teklifi,  AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş ve  MHP Grup Başkanvekili  Erkan Akçay tarafından TBMM Başkanı  İsmail Kahraman'a sunuldu. AK PARTİ-MHP GÖRÜŞMESİ 6 SAAT SÜRMÜŞTÜ AK Parti ve  MHP içtüzük değişikliğini Meclis Başkanlığı'na sundu. İki parti arasındaki görüşme dün gerçekleşmiş ve yaklaşık olarak 6 saat sürmüştü. TBMM BAŞKANI'NDAN BAHÇELİ VE YILDIRIM'A TEŞEKKÜR İç tüzükle ilgili olarak TBMM Başkanı  İsmail Kahraman şu açıklamalarda bulundu: "İki değerli partimiz katkıda bulundu, gönül ister ki topyekün kabul edilmek suretiyle kısa sürede tamamlanmış olsun. Bütün emeği olanlara teşekkürlerimi sunuyorum. Sayın Grup Başkanlarına, Bahçeli beyefendiye, Binali Yıldırım beyefendiye." AK PARTİ VE  MHP DÜN ANLAŞMAYA VARMIŞTI AK Parti ve  MHP, dün yapılan TBMM İçzütüğü değişikliği metni üzerinde anlaşmaya varmıştı. Yaklaşık 6 saat süren toplantının ardından açıklama yapan  AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş ve  MHP Grup Başkanvekili  Erkan Akçay, görüşmenin yararlı geçtiğini açıklamışlardı.
AK Parti ve MHP'nin uzlaştığı iç tüzük taslağı, TBMM Başkanı Kahraman'a sunuldu.

AK Parti ile  MHP'nin, Meclis İç tüzüğü değişikliğine ilişkin ortak kanun teklifi,  AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş ve  MHP Grup Başkanvekili  Erkan Akçay tarafından TBMM Başkanı  İsmail Kahraman'a sunuldu.

AK PARTİ-MHP GÖRÜŞMESİ 6 SAAT SÜRMÜŞTÜ

AK Parti ve  MHP içtüzük değişikliğini Meclis Başkanlığı'na sundu. İki parti arasındaki görüşme dün gerçekleşmiş ve yaklaşık olarak 6 saat sürmüştü.

TBMM BAŞKANI'NDAN BAHÇELİ VE YILDIRIM'A TEŞEKKÜR

İç tüzükle ilgili olarak TBMM Başkanı  İsmail Kahraman şu açıklamalarda bulundu:

"İki değerli partimiz katkıda bulundu, gönül ister ki topyekün kabul edilmek suretiyle kısa sürede tamamlanmış olsun. Bütün emeği olanlara teşekkürlerimi sunuyorum. Sayın Grup Başkanlarına, Bahçeli beyefendiye, Binali Yıldırım beyefendiye."

AK PARTİ VE  MHP DÜN ANLAŞMAYA VARMIŞTI

AK Parti ve  MHP, dün yapılan TBMM İçzütüğü değişikliği metni üzerinde anlaşmaya varmıştı. Yaklaşık 6 saat süren toplantının ardından açıklama yapan  AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş ve  MHP Grup Başkanvekili  Erkan Akçay, görüşmenin yararlı geçtiğini açıklamışlardı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.