Ulaşımda yüzde 50 indirim fırsatı

Kocaeli 28.01.2017 - 08:55, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Ulaşımda yüzde 50 indirim fırsatı

Kocaeli’de kara ve deniz ulaşımını sık kullanıyorsanız bu haber sizi yakından ilgilendiriyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından alınan 240 yeni otobüs geçtiğimiz yıl hizmete girmişti. Yeni otobüslerin hizmete alınmasıyla birlikte Kocaeli’de daha önceden hiç olmayan bir sistem devreye alınmıştı; Aktarma Sistemi. Kentte yaşayan birçok kişi bu uygulamayı bilmiyor, bazıları da aslında farkında olmadan bu sistemi kullanıyor. Büyükşehir iştiraklerinden Ulaşımpark da aktarma sistemiyle ilgili yeniden bir duyuru yayınladı, halkı bilgilendirdi.  AKTARMA SİSTEMİNDEN NASIL FAYDALANILABİLİR? 90 dakika içinde gerçekleştireceğiniz ikinci yolculuk yüzde 50 indirimli oluyor. Ancak aktarma sistemi özel halk otobüslerinde geçerli değil. Sadece Büyükşehir ve Ulaşımpark otobüsleri ile deniz ulaşım araçlarında geçerli. Yüzde 50 indirim de aktarma yapılan araçlardan ücreti düşük olan hat üzerinden yapılıyor. Bir önemli not daha eklemek gerekirse aktarma sistemi ücreti 4 TL'nin altında olan araçlarda geçerli. 
Kocaeli’de kara ve deniz ulaşımını sık kullanıyorsanız bu haber sizi yakından ilgilendiriyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından alınan 240 yeni otobüs geçtiğimiz yıl hizmete girmişti. Yeni otobüslerin hizmete alınmasıyla birlikte Kocaeli’de daha önceden hiç olmayan bir sistem devreye alınmıştı; Aktarma Sistemi. Kentte yaşayan birçok kişi bu uygulamayı bilmiyor, bazıları da aslında farkında olmadan bu sistemi kullanıyor. Büyükşehir iştiraklerinden Ulaşımpark da aktarma sistemiyle ilgili yeniden bir duyuru yayınladı, halkı bilgilendirdi. 

AKTARMA SİSTEMİNDEN NASIL FAYDALANILABİLİR?
90 dakika içinde gerçekleştireceğiniz ikinci yolculuk yüzde 50 indirimli oluyor. Ancak aktarma sistemi özel halk otobüslerinde geçerli değil. Sadece Büyükşehir ve Ulaşımpark otobüsleri ile deniz ulaşım araçlarında geçerli. Yüzde 50 indirim de aktarma yapılan araçlardan ücreti düşük olan hat üzerinden yapılıyor. Bir önemli not daha eklemek gerekirse aktarma sistemi ücreti 4 TL'nin altında olan araçlarda geçerli. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.