Ülkücülerden Kerkük için hazırız mesajı!

Gebze 10.10.2017 - 11:48, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Ülkücülerden Kerkük için hazırız mesajı!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Kerkük için destek programı düzenledi. Gebze’den de çok sayıda Ülkücü Ankara’da yapılan programa giderek Kerkük için hazır olduklarını ifade ettiler.

MHP Gebze İlçe Teşkilatı, Ankara’da düzenlenen Kerkük programına katıldı. MHP Genel merkezi, Ankara’da Kerkük için sevdalıyız programı düzenledi. Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin katılımıyla yapılan programda Türkiye’nin dört bir yanından gelen parti mensupları Genel Başkanla buluşup, “Kerkük için hazırız”mesajı verdiler. Kuzey Irak referandumunun tartışmalarının sürdüğü bir dönemde, Ülkücüler ebedi Türk yurdu Kerkük’te dönen oyunlara tepki gösterdiler. Genel Başkan Devlet Bahçeli daha önce açıkladığı “Kerkük için gönüllüyüz” mesajını yinelerken, Gebze ilçe Teşkilatı da programa tam destek verdi. İlçe Başkanı Ferit Taşdemir öncülüğünde Ankara’ya giden Gebzeliler, her daim genel Başkan Bahçeli’nin aldığı kararların yanlarında olduklarını ifade ederek, Türkmenli Kerkük için atılacak her adıma destek olduklarını yinelediler.  KERKÜK NEYSE İSTANBUL’DA ODUR Kerkük’e sahip çıkılması mesajları veren Genel Başkan Devlet bahçeli, “Türkmenlerden vazgeçmeyiz. Kerkük'ün Türklüğünü, Türkmeneli'nin Türk kimliğini sadece biz söylemiyoruz. Coğrafya adeta kükrüyor, adeta dile geliyor. Türkmeneli Türk'ün öz yurdudur. Bunun tam tersini iddia edenler eğer zeka özürlüsü değilse biliniz ki peşmergenin ağında kıvranan, küresel zalimlerin gölgesine sığınan Türk düşmanlarıdır. Biz Kerkük dedikçe birileri rahatsız olmaktadır. Onların rahatsızlığı bizim için memnuniyettir. "Kerkük ne ise İstanbul odur" diyoruz anlamıyorlar. "Musul, Ankara'dır" diyoruz kalın kafaları almıyor. En az 5 bin ülkücü hazır bekliyor diyoruz. TSK ne güne duruyormuş? Neredeymiş hazır bekleyen ülkücüler? Gelsinler ve bu salondaki korkusuz yüzleri görsünler. Gelsinler de Kerkük sevdası ile yanıp tutuşan yüreklere şahit olsunlar.”dedi.
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Kerkük için destek programı düzenledi. Gebze’den de çok sayıda Ülkücü Ankara’da yapılan programa giderek Kerkük için hazır olduklarını ifade ettiler.

MHP Gebze İlçe Teşkilatı, Ankara’da düzenlenen Kerkük programına katıldı. MHP Genel merkezi, Ankara’da Kerkük için sevdalıyız programı düzenledi. Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin katılımıyla yapılan programda Türkiye’nin dört bir yanından gelen parti mensupları Genel Başkanla buluşup, “Kerkük için hazırız”mesajı verdiler. Kuzey Irak referandumunun tartışmalarının sürdüğü bir dönemde, Ülkücüler ebedi Türk yurdu Kerkük’te dönen oyunlara tepki gösterdiler. Genel Başkan Devlet Bahçeli daha önce açıkladığı “Kerkük için gönüllüyüz” mesajını yinelerken, Gebze ilçe Teşkilatı da programa tam destek verdi. İlçe Başkanı Ferit Taşdemir öncülüğünde Ankara’ya giden Gebzeliler, her daim genel Başkan Bahçeli’nin aldığı kararların yanlarında olduklarını ifade ederek, Türkmenli Kerkük için atılacak her adıma destek olduklarını yinelediler.

 KERKÜK NEYSE İSTANBUL’DA ODUR

Kerkük’e sahip çıkılması mesajları veren Genel Başkan Devlet bahçeli, “Türkmenlerden vazgeçmeyiz. Kerkük'ün Türklüğünü, Türkmeneli'nin Türk kimliğini sadece biz söylemiyoruz. Coğrafya adeta kükrüyor, adeta dile geliyor. Türkmeneli Türk'ün öz yurdudur. Bunun tam tersini iddia edenler eğer zeka özürlüsü değilse biliniz ki peşmergenin ağında kıvranan, küresel zalimlerin gölgesine sığınan Türk düşmanlarıdır. Biz Kerkük dedikçe birileri rahatsız olmaktadır. Onların rahatsızlığı bizim için memnuniyettir. "Kerkük ne ise İstanbul odur" diyoruz anlamıyorlar. "Musul, Ankara'dır" diyoruz kalın kafaları almıyor. En az 5 bin ülkücü hazır bekliyor diyoruz. TSK ne güne duruyormuş? Neredeymiş hazır bekleyen ülkücüler? Gelsinler ve bu salondaki korkusuz yüzleri görsünler. Gelsinler de Kerkük sevdası ile yanıp tutuşan yüreklere şahit olsunlar.”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.