Ulus Semt Polikliniği’nde Sona Gelindi

Gebze 11.09.2018 - 16:04, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Ulus Semt Polikliniği’nde Sona Gelindi

Sağlık alanındaki yatırımlara bir yenisini daha ekleyen Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in vizyon projeleri arasında yer alan Ulus Semt Polikliniği inşaatında çalışmalar son aşamaya geldi.

İlçenin ihtiyaçları doğrultusunda proje ve yatırımlara yön veren Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, sağlık alanında da önemli çalışmalara imza atıyor. Sorumluluk alanı içerisine girmese de Gebzelilerin sağlık hizmetlerine daha kolay erişebilmeleri için mahallelere aile sağlığı merkezleri kazandırılması için başlatan Başkan Köşker’in talimatları doğrultusunda Adem Yavuz, Tatlıkuyu ve Kirazpınar mahallelerine aile sağlığı merkezleri kazandırılmıştı. BÖLGEYE SAĞLIK HİZMETİ Sağlık alanındaki yatırımlara bir yenisini daha eklemeye hazırlanan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in vizyon projeleri arasında yer alan Ulus Semt Polikliniği hızla yükseliyor. Temeli bölge sakinlerinin katılımıyla dualarla atılan Ulus Semt Polikliniği bölgenin tüm sağlık hizmetlerine cevap verebilecek şekilde projelendirildi.  4 bin 788 metrekare alan üzerine inşa edilen Ulus Semt Polikliniği’nde 112 Acil Sağlık hizmeti başta olmak üzere; 12 adet poliklinik, laboratuar, röntgen odası, enjeksiyon ve müşahede odaları yer alacak. Poliklinikte ayrıca 2 adet kaplı spor salonu da bulunuyor.  RUH VE SİNİR HASTALIKLARI BÖLÜMÜ Ulus Semt Polikliniği bünyesinde barındıracağı ruh ve sinir hastalıkları bölümüyle de Kocaeli’de bir ilk olma özelliğini de taşıyor. Konu ile ilgili bilgilendirme yapan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, “Ulus Semt Polikliniği’nde artık sona gelindi.  Bünyesinde 12 adet poliklinik, laboratuar, röntgen odası, enjeksiyon ve müşahede odaları bulunan poliklinikte ayrıca 2 adet kapalı spor salonu da halkımızın hizmetine sunulacaktır.” dedi. KÜBRA AKABALI  
Sağlık alanındaki yatırımlara bir yenisini daha ekleyen Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in vizyon projeleri arasında yer alan Ulus Semt Polikliniği inşaatında çalışmalar son aşamaya geldi.

İlçenin ihtiyaçları doğrultusunda proje ve yatırımlara yön veren Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, sağlık alanında da önemli çalışmalara imza atıyor. Sorumluluk alanı içerisine girmese de Gebzelilerin sağlık hizmetlerine daha kolay erişebilmeleri için mahallelere aile sağlığı merkezleri kazandırılması için başlatan Başkan Köşker’in talimatları doğrultusunda Adem Yavuz, Tatlıkuyu ve Kirazpınar mahallelerine aile sağlığı merkezleri kazandırılmıştı.

BÖLGEYE SAĞLIK HİZMETİ

Sağlık alanındaki yatırımlara bir yenisini daha eklemeye hazırlanan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in vizyon projeleri arasında yer alan Ulus Semt Polikliniği hızla yükseliyor. Temeli bölge sakinlerinin katılımıyla dualarla atılan Ulus Semt Polikliniği bölgenin tüm sağlık hizmetlerine cevap verebilecek şekilde projelendirildi.  4 bin 788 metrekare alan üzerine inşa edilen Ulus Semt Polikliniği’nde 112 Acil Sağlık hizmeti başta olmak üzere; 12 adet poliklinik, laboratuar, röntgen odası, enjeksiyon ve müşahede odaları yer alacak. Poliklinikte ayrıca 2 adet kaplı spor salonu da bulunuyor. 

RUH VE SİNİR HASTALIKLARI BÖLÜMÜ

Ulus Semt Polikliniği bünyesinde barındıracağı ruh ve sinir hastalıkları bölümüyle de Kocaeli’de bir ilk olma özelliğini de taşıyor. Konu ile ilgili bilgilendirme yapan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, “Ulus Semt Polikliniği’nde artık sona gelindi.  Bünyesinde 12 adet poliklinik, laboratuar, röntgen odası, enjeksiyon ve müşahede odaları bulunan poliklinikte ayrıca 2 adet kapalı spor salonu da halkımızın hizmetine sunulacaktır.” dedi.

KÜBRA AKABALI

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.