Ünlü; “Amaç Heyecanı Yaşamak”

Kocaeli 27.06.2020 - 14:38, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Ünlü; “Amaç Heyecanı Yaşamak”

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, bugün gerçekleştirilen Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na girdi MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, bugün saat 10.00’da başlayan YKS’ye İzmit Lisesi’nde girdi. Sınava dair gazetemize özel açıklamalarda bulunan Ünlü, “ Sınav zordu açıkçası. En son 35 sene önce girmiştim. Değişik duygular yaşadım. Hayatın başlangıcında olan gençlerle hayatında 50 yaşını devirmiş bir insan aynı sınav heyecanına ortak oldu. İzmit Lisesi’nde girdiğim sınavda çoğu görevli beni polis zannetti, 4-5 noktada öğrenci olduğumu izah ettim. “HEP AVUKAT OLMAK İSTEDİM” Ben uzun zamandır üniversite sınavı heyecanını yaşamak istiyordum. İl başkanları toplantısı olsaydı giremeyecektim. Ama toplantı ertelenince sınav heyecanını yaşamak fırsatı buldum. Ben hep avukat olmak istedim. Avukat olsaydım kesin Baro başkanı olurdum. Devletin yanında olan bir baro başkanı olurdum, iyi bir Baro başkanı olurdum. Yarın da tekrar gireceğim” dedi.

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, bugün gerçekleştirilen Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na girdi

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, bugün saat 10.00’da başlayan YKS’ye İzmit Lisesi’nde girdi. Sınava dair gazetemize özel açıklamalarda bulunan Ünlü, “ Sınav zordu açıkçası. En son 35 sene önce girmiştim. Değişik duygular yaşadım. Hayatın başlangıcında olan gençlerle hayatında 50 yaşını devirmiş bir insan aynı sınav heyecanına ortak oldu. İzmit Lisesi’nde girdiğim sınavda çoğu görevli beni polis zannetti, 4-5 noktada öğrenci olduğumu izah ettim.

“HEP AVUKAT OLMAK İSTEDİM”

Ben uzun zamandır üniversite sınavı heyecanını yaşamak istiyordum. İl başkanları toplantısı olsaydı giremeyecektim. Ama toplantı ertelenince sınav heyecanını yaşamak fırsatı buldum. Ben hep avukat olmak istedim. Avukat olsaydım kesin Baro başkanı olurdum. Devletin yanında olan bir baro başkanı olurdum, iyi bir Baro başkanı olurdum. Yarın da tekrar gireceğim” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.