Ünlü: "Her ilçede aday göstermeye hazırız"

Siyaset 27.09.2018 - 13:48, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Ünlü: "Her ilçede aday göstermeye hazırız"

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, il binasında basın açıklaması yaptı

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü partisinin il binasında düzenlediği basın açıklamasında gündeme dair değerlendirmelerde bulundu. Ünlü açıklamasında, “Bilindiği gibi il teşkilatlarımız 17 Eylül tarihiyle seçim çalışmalarına başladı. Çeşitli sivil toplum kurum ve kuruluşları, muhtar ziyaretlerimiz ve 40x40 çalışmalarımız sürüyor. Yaptığımız saha programlarında Sayın Genel Başkanımızın milletimizin gönlüne girmeyi nasıl başardığını görmekteyiz” şeklinde konuştu. İLGİLİ MÜDÜRLÜKLERİN EKSİKLİKLERİDİR Başkan Ünlü, “Özellikle İzmit İlçe Sağlık Müdürü’nün Cumhur İttifakı ruhuna yakışmayan, tasarruf tedbirinin olduğu bir dönemde yaptığı savurganlık hakkında henüz hala İl Sağlık Müdürlüğü’nden bir açıklama yapılmamıştır. Bu konunun sonuna kadar takipçisi olacağız. Muhtarlarla yaptığımız toplantılarda da internetin gitmediği yerlerdeki sıkıntıları duyuyoruz. Bu konu ile de ilgiliyiz. İstanbul’un gırtlağı olan Kocaeli’de bu tür problemlerin hala çözülmemiş olması ilgili müdürlüklerin eksiklikleridir. Burada hala interneti olmadığı için şikayet eden vatandaşımız varsa SEPAŞ’ın eksikliği dile getiriliyorsa, ilgili müdürlüklerin biz ne yapıyoruz demeleri gerekmektedir” diye konuştu. BAŞKANIMIZIN HER TALİMATINA HAZIRIZ Yerel seçimlerde ittifak konusuyla ilgili de konuşan Ünlü, “MHP seçim çalışmalarına başlamıştır. Biz tüm altyapılarımızı kurduk. En hazır parti biziz. Bugün kamuoyundan takip ettiğimiz üzere yerelde ittifak görüşmeleri bir masa etrafında tartışılmaktadır. Ancak bizim için önemli olan Sayın Devlet Bahçeli’nin il başkanlarına vereceği talimatlardır. Kamuoyu bir ittifak isteyebilir ancak partimizin genel başkanının talimatı beklenmektedir. Her talimata hazırız ve her ilçe de aday göstermeye hazırız. Bizim tökezlememizi bekleyenler hiçbir zaman emeline ulaşamayacaktır. MHP içerisinden 10 parti de çıkarsalar, yine istediklerini başaramayacaklar” sözlerini kullandı.  
MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, il binasında basın açıklaması yaptı

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü partisinin il binasında düzenlediği basın açıklamasında gündeme dair değerlendirmelerde bulundu. Ünlü açıklamasında, “Bilindiği gibi il teşkilatlarımız 17 Eylül tarihiyle seçim çalışmalarına başladı. Çeşitli sivil toplum kurum ve kuruluşları, muhtar ziyaretlerimiz ve 40x40 çalışmalarımız sürüyor. Yaptığımız saha programlarında Sayın Genel Başkanımızın milletimizin gönlüne girmeyi nasıl başardığını görmekteyiz” şeklinde konuştu.

İLGİLİ MÜDÜRLÜKLERİN EKSİKLİKLERİDİR

Başkan Ünlü, “Özellikle İzmit İlçe Sağlık Müdürü’nün Cumhur İttifakı ruhuna yakışmayan, tasarruf tedbirinin olduğu bir dönemde yaptığı savurganlık hakkında henüz hala İl Sağlık Müdürlüğü’nden bir açıklama yapılmamıştır. Bu konunun sonuna kadar takipçisi olacağız. Muhtarlarla yaptığımız toplantılarda da internetin gitmediği yerlerdeki sıkıntıları duyuyoruz. Bu konu ile de ilgiliyiz. İstanbul’un gırtlağı olan Kocaeli’de bu tür problemlerin hala çözülmemiş olması ilgili müdürlüklerin eksiklikleridir. Burada hala interneti olmadığı için şikayet eden vatandaşımız varsa SEPAŞ’ın eksikliği dile getiriliyorsa, ilgili müdürlüklerin biz ne yapıyoruz demeleri gerekmektedir” diye konuştu.

BAŞKANIMIZIN HER TALİMATINA HAZIRIZ

Yerel seçimlerde ittifak konusuyla ilgili de konuşan Ünlü, “MHP seçim çalışmalarına başlamıştır. Biz tüm altyapılarımızı kurduk. En hazır parti biziz. Bugün kamuoyundan takip ettiğimiz üzere yerelde ittifak görüşmeleri bir masa etrafında tartışılmaktadır. Ancak bizim için önemli olan Sayın Devlet Bahçeli’nin il başkanlarına vereceği talimatlardır. Kamuoyu bir ittifak isteyebilir ancak partimizin genel başkanının talimatı beklenmektedir. Her talimata hazırız ve her ilçe de aday göstermeye hazırız. Bizim tökezlememizi bekleyenler hiçbir zaman emeline ulaşamayacaktır. MHP içerisinden 10 parti de çıkarsalar, yine istediklerini başaramayacaklar” sözlerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.