ÜNLÜ: “KONGREYE ODAKLIYIZ”

Kocaeli 18.10.2016 - 17:00, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

ÜNLÜ: “KONGREYE ODAKLIYIZ”

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü parti binasında yaptığı basın açıklamasında ülke ve kent gündemine dair açıklamalarda bulundu. Aydın Ünlü açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

 “MHP Kocaeli teşkilatları olarak tamamen kongre sürecine kitlenmiş ve bu konuda çalışmalar yapan bir teşkilatız. Muhtemelen bu hafta içinde ilçe başkanlarımızla bir toplantı yaparak durum değerlendirmeleri yaparak kongre tarihlerini belirleyeceğiz.  ÇOK ADAYLI GEÇMEZ Türkiye gündemi yoğun yarın önümüze ne geleceği belli değil. Kocaeli teşkilatları olarak her şeye hazır olmak zorundayız hem kongre anlamında hem de önümüze gelecek herhangi bir durum anlamında her şeye hazırlıklıyız. Bildiğiniz gibi MHP’de kongre süreci başlıyor. Bugün MHP’nin kongrelerinin çok adaylı geçeceğini tahmin etmiyorum. Farklı hayallere kapılan hiçbir partili aday yapılmayacak. O zaman da MHP teşkilatları kendi tüzüğünü uygulamaya koyar ve böylece çoğu aday da elenmiş olur. Her aday ben adayım diyebilir ama kurumsal yapıya zarar verenlerin aday olacaklarını düşünmüyorum” YERİ İKTİDAR BELİRLEYECEK Öte yandan Ünlü kente yapılması planlanan çöp yakma tesisi ile ilgili olarak ise, “MHP ekibi bununla ilgili bir dizi rapor açıkladı. Avrupa’ya gidip değerlendirme yapan ekip önümüzdeki günlerde bir açıklama yapacak bu konu ile ilgili Kamuoyunun gündemine taşıyacağız. Bu tesis yapılacak. Bunun nereye yapılması uygundur değildir kararı yetkililer verecek, tesis Kocaeli’ye şarttır. Yerini bulmak ise  iktidarın görevi” ifadelerine yer verdi.   
MHP İl Başkanı Aydın Ünlü parti binasında yaptığı basın açıklamasında ülke ve kent gündemine dair açıklamalarda bulundu. Aydın Ünlü açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

 “MHP Kocaeli teşkilatları olarak tamamen kongre sürecine kitlenmiş ve bu konuda çalışmalar yapan bir teşkilatız. Muhtemelen bu hafta içinde ilçe başkanlarımızla bir toplantı yaparak durum değerlendirmeleri yaparak kongre tarihlerini belirleyeceğiz. 

ÇOK ADAYLI GEÇMEZ

Türkiye gündemi yoğun yarın önümüze ne geleceği belli değil. Kocaeli teşkilatları olarak her şeye hazır olmak zorundayız hem kongre anlamında hem de önümüze gelecek herhangi bir durum anlamında her şeye hazırlıklıyız. Bildiğiniz gibi MHP’de kongre süreci başlıyor. Bugün MHP’nin kongrelerinin çok adaylı geçeceğini tahmin etmiyorum. Farklı hayallere kapılan hiçbir partili aday yapılmayacak. O zaman da MHP teşkilatları kendi tüzüğünü uygulamaya koyar ve böylece çoğu aday da elenmiş olur. Her aday ben adayım diyebilir ama kurumsal yapıya zarar verenlerin aday olacaklarını düşünmüyorum”

YERİ İKTİDAR BELİRLEYECEK

Öte yandan Ünlü kente yapılması planlanan çöp yakma tesisi ile ilgili olarak ise, “MHP ekibi bununla ilgili bir dizi rapor açıkladı. Avrupa’ya gidip değerlendirme yapan ekip önümüzdeki günlerde bir açıklama yapacak bu konu ile ilgili Kamuoyunun gündemine taşıyacağız. Bu tesis yapılacak. Bunun nereye yapılması uygundur değildir kararı yetkililer verecek, tesis Kocaeli’ye şarttır. Yerini bulmak ise  iktidarın görevi” ifadelerine yer verdi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.