Ünlü Tarihçi Ortaylı Darıca'da

Darıca 05.01.2018 - 15:46, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Ünlü Tarihçi Ortaylı Darıca'da

TRT Avaz, Darıca’da üç gün sürecek olan Strateji Çalıştayı toplantısı yapıyor.

  Darıca’da gerçekleştirilen Strateji Çalıştayına Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak da katılım sağladı. Başkan Karabacak çalıştayın Darıca’da yapılmasından gurur duyduğunu belirterek, “TRT Avaz’ın ilçemizde gerçekleştirmiş olduğu TRT Genel Müdürü Sn. İbrahim Eren, Prof. Dr. İlber Ortaylı ve Gazeteci Yazar Yusuf Kaplan’ın katıldığı ve üç gün sürecek olan Strateji Çalıştayına katılım sağladık. Program öncesi TRT Genel Müdürü Sn. İbrahim Eren ve Ünlü tarihçi Prof. Dr. Sn. İlber Ortaylı ile sohbet etme fırsatı bulduk. Kendilerine hoş sohbetleri için teşekkür ediyorum. BİZLERİ GURURLANDIRDI Türk Dünyası’nda ki çalışmalarıyla tüm Türk ülkelerden beğeni toplayan TRT Avaz kanalının bu önemli toplantısının ilçemizde yapılıyor olması bizleri gururlandırdı. TRT Genel Müdürü Sn. İbrahim Eren ve Gazeteci Yazar Yusuf Kaplan’a Topkapı Sarayı Müzesi Hırka-i Saadet kitapları arasında 5 numara ile kayıtlı bulunan, Osmanlı hattatı Ahmed Karahisari’nin Mushaf-ı Şerifi'nin Yasin Suresi tıpkı basımını hediye ettik.” dedi. 
TRT Avaz, Darıca’da üç gün sürecek olan Strateji Çalıştayı toplantısı yapıyor.

 

Darıca’da gerçekleştirilen Strateji Çalıştayına Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak da katılım sağladı. Başkan Karabacak çalıştayın Darıca’da yapılmasından gurur duyduğunu belirterek, “TRT Avaz’ın ilçemizde gerçekleştirmiş olduğu TRT Genel Müdürü Sn. İbrahim Eren, Prof. Dr. İlber Ortaylı ve Gazeteci Yazar Yusuf Kaplan’ın katıldığı ve üç gün sürecek olan Strateji Çalıştayına katılım sağladık. Program öncesi TRT Genel Müdürü Sn. İbrahim Eren ve Ünlü tarihçi Prof. Dr. Sn. İlber Ortaylı ile sohbet etme fırsatı bulduk. Kendilerine hoş sohbetleri için teşekkür ediyorum.

BİZLERİ GURURLANDIRDI

Türk Dünyası’nda ki çalışmalarıyla tüm Türk ülkelerden beğeni toplayan TRT Avaz kanalının bu önemli toplantısının ilçemizde yapılıyor olması bizleri gururlandırdı. TRT Genel Müdürü Sn. İbrahim Eren ve Gazeteci Yazar Yusuf Kaplan’a Topkapı Sarayı Müzesi Hırka-i Saadet kitapları arasında 5 numara ile kayıtlı bulunan, Osmanlı hattatı Ahmed Karahisari’nin Mushaf-ı Şerifi'nin Yasin Suresi tıpkı basımını hediye ettik.” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.