ÜNLÜ, TEK SES OLMAYI BAŞARDIK!

Kocaeli 29.11.2016 - 15:39, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

ÜNLÜ, TEK SES OLMAYI BAŞARDIK!

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü bugün bir basın açıklaması yaptı. Ünlü, “Bizler de MHP olarak diyoruz ki Tramvay Projesi mağduru esnafı Büyükşehir Belediyesi vergi indirimi ve afet kapsamına alması ile alakalı bir çözüm yolu bulabilir” dedi.

Ünlü açıklamasına söyle devam etti: “Yerel siyasette Tramvay Projesi nedeniyle vatandaşımızın ne kadar mağdur olduğunu görmekteyiz. Bir kriz masası dahi kurmayan yerel yönetim vurdumduymaz bir şekilde bu projeye devam ediyor. Bizler de MHP olarak diyoruz ki Tramvay Projesi mağduru esnafa belediye vergi indirimi afet kapsamına alması ile alakalı bir çözüm yolu bulabilir. Geçtiği yerlere baktığımızda esnafın siftah yapmadan kepenk kapattığını görüyoruz. Yeni kapı ruhu denilen anlayış içinde önemli bir çıkış olacaktır. Bu kentin 7 milletvekili 1 bakanı var” dedi.  DOLARINIZI BOZDURUN Kocaelispor ile ilgili de açıklama yapan Ünlü, “Kocaelispor’umuz ile ilgili 7 il başkanın yaptığı toplantıda görevlendirilen CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay diyaloglarıyla olumlu bir aşamaya gelindi. Emeği geçenlere teşekkür ediyoruz. KEV ile ilgili sıkıntı çözülecektir” dedi. Devlet Bahçeli’nin milli mücadele içinde ekonomiye destek vermek için vatandaşa dolarlarını bozdurmaları konusunda yaptığı çağrıyı değerlendiren Ünlü, “Dolarımız olsaydı bozdururduk. Projeye destek olamıyoruz. Türkiye’deki kaymak tabaka dolarları varsa bozdurmaları önem arz etmektedir. Genel Başkanımız açıklaması bu kapsamdadır. Bu topraklarda torunlarının yaşadığını görmek isteyenler bu ülkeye destek olmak zorundadır” dedi. AB KARARI BİZİ BAĞLAMIYOR AB müzakerelerini de değerlendiren Ünlü, “Bugün AB görüşmeleri dondurdu. Mevcut Hükümet ve Sayın Genel Başkanımız Bahçelinin açıklamalarından görüldüğü üzere Selçuklu Hükümeti’nin simgesi olan çift başlı kartalı örnek olarak göstermesinin altında yatan bir neden var. Bugün bir tarafını doğuya bir tarafını batıya dönen bir Türkiye Cumhuriyeti Devleti ve Türk Birliği’nden bahseden siyasi partisinin liderini herkes dikkate almak zorunda. Hayal ettiğimiz Turan Ülküsü’ nü hayata geçirdiğimizde lider ülke konuma gelecektir. Bizler yıllardır AB adı altında verdiğimiz mücadeleyi Türkiye’ye verseydik lider duruma gelmiştik. 300 milyonluk Türk Dünyasını hedef alan bir birlikteliğe doğru TC yüzünü dönerse dünyada lider ülke olacağız. AB bitmiştir. MHP İl Başkanıyım. Aldığı karar bizi bile bağlamıyor” dedi. İLK DEFA TEK SES MHP Kocaeli Teşkilatı’nın kongre sürecini değerlendiren Ünlü, “MHP olarak zor bir sınavdan geçmiş bir teşkilatız. Dik çıkmayı başarmış bir teşkilat olarak normalleşme sürecine girdik. Aramızdan parazitleri temizledik. İlk defa tek ses olmayı başardık” dedi.
MHP İl Başkanı Aydın Ünlü bugün bir basın açıklaması yaptı. Ünlü, “Bizler de MHP olarak diyoruz ki Tramvay Projesi mağduru esnafı Büyükşehir Belediyesi vergi indirimi ve afet kapsamına alması ile alakalı bir çözüm yolu bulabilir” dedi.

Ünlü açıklamasına söyle devam etti:

“Yerel siyasette Tramvay Projesi nedeniyle vatandaşımızın ne kadar mağdur olduğunu görmekteyiz. Bir kriz masası dahi kurmayan yerel yönetim vurdumduymaz bir şekilde bu projeye devam ediyor. Bizler de MHP olarak diyoruz ki Tramvay Projesi mağduru esnafa belediye vergi indirimi afet kapsamına alması ile alakalı bir çözüm yolu bulabilir. Geçtiği yerlere baktığımızda esnafın siftah yapmadan kepenk kapattığını görüyoruz. Yeni kapı ruhu denilen anlayış içinde önemli bir çıkış olacaktır. Bu kentin 7 milletvekili 1 bakanı var” dedi.

 DOLARINIZI BOZDURUN

Kocaelispor ile ilgili de açıklama yapan Ünlü, “Kocaelispor’umuz ile ilgili 7 il başkanın yaptığı toplantıda görevlendirilen CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay diyaloglarıyla olumlu bir aşamaya gelindi. Emeği geçenlere teşekkür ediyoruz. KEV ile ilgili sıkıntı çözülecektir” dedi. Devlet Bahçeli’nin milli mücadele içinde ekonomiye destek vermek için vatandaşa dolarlarını bozdurmaları konusunda yaptığı çağrıyı değerlendiren Ünlü, “Dolarımız olsaydı bozdururduk. Projeye destek olamıyoruz. Türkiye’deki kaymak tabaka dolarları varsa bozdurmaları önem arz etmektedir. Genel Başkanımız açıklaması bu kapsamdadır. Bu topraklarda torunlarının yaşadığını görmek isteyenler bu ülkeye destek olmak zorundadır” dedi.

AB KARARI BİZİ BAĞLAMIYOR

AB müzakerelerini de değerlendiren Ünlü, “Bugün AB görüşmeleri dondurdu. Mevcut Hükümet ve Sayın Genel Başkanımız Bahçelinin açıklamalarından görüldüğü üzere Selçuklu Hükümeti’nin simgesi olan çift başlı kartalı örnek olarak göstermesinin altında yatan bir neden var. Bugün bir tarafını doğuya bir tarafını batıya dönen bir Türkiye Cumhuriyeti Devleti ve Türk Birliği’nden bahseden siyasi partisinin liderini herkes dikkate almak zorunda. Hayal ettiğimiz Turan Ülküsü’ nü hayata geçirdiğimizde lider ülke konuma gelecektir. Bizler yıllardır AB adı altında verdiğimiz mücadeleyi Türkiye’ye verseydik lider duruma gelmiştik. 300 milyonluk Türk Dünyasını hedef alan bir birlikteliğe doğru TC yüzünü dönerse dünyada lider ülke olacağız. AB bitmiştir. MHP İl Başkanıyım. Aldığı karar bizi bile bağlamıyor” dedi.

İLK DEFA TEK SES

MHP Kocaeli Teşkilatı’nın kongre sürecini değerlendiren Ünlü, “MHP olarak zor bir sınavdan geçmiş bir teşkilatız. Dik çıkmayı başarmış bir teşkilat olarak normalleşme sürecine girdik. Aramızdan parazitleri temizledik. İlk defa tek ses olmayı başardık” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.