Üst Yapıya rekor yatırım!

Çayırova 11.01.2019 - 17:15, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Üst Yapıya rekor yatırım!

Çayırova Belediyesi, Fen İşlerinde 5 yılda kırılması zor bir rekora imza attı.

Çayırova Belediyesi, Fen İşlerinde 5 yılda kırılması zor bir rekora imza attı. Altyapı ve üstyapı noktasında 200 Milyon Liralık yatırımla Fen İşleri alanında önemli çalışmalar gerçekleştiren belediye bir rekora imza attı. Büyükşehir ve diğer yatırımcı kurumlarla işbirliği içinde alt ve üstyapıda 250 Milyonluk yatırım yapan kurum, içme suyu, yağmur suyu, kanalizasyon ve doğalgaz alanlarında 9 mahallenin tamamına el attı. Ayrıca telekominikasyon hizmetlerinde de önemli yaptırımlar gerçekleştiren Çayırova Belediyesi, sorunsuz bir altyapı oluştururken, ilçeyi modern bir üstyapıya da kavuşturmuş oldu. 200 BİN TON SICAK ASFALT ATILACAK Alt ve üstyapı noktasında Çayırova’nın eksiklilerini 95 oranında tamamlayan belediye, İSU Genel Müdürlüğü ile birlikte ilçeye 35 kilometre altyapı yatırımında sona geldi. Emek ve Akse Mahallelerinde sürdürülen ve Şekerpınar Mahallesi’nin de küçük bir kısmını kapsayan çalışma tamamlandığı zaman tüm altyapı çalışmaları 100 oranına ulaşmış olacak. Altyapıyla eş zamanlı olarak anında üstyapı çalışmaları da gerçekleştirecek olan Çayırova Belediyesi, 200 Bin Ton sıcak asfalt uygulamasını da gerçekleştirmiş olacak.
Çayırova Belediyesi, Fen İşlerinde 5 yılda kırılması zor bir rekora imza attı.

Çayırova Belediyesi, Fen İşlerinde 5 yılda kırılması zor bir rekora imza attı. Altyapı ve üstyapı noktasında 200 Milyon Liralık yatırımla Fen İşleri alanında önemli çalışmalar gerçekleştiren belediye bir rekora imza attı. Büyükşehir ve diğer yatırımcı kurumlarla işbirliği içinde alt ve üstyapıda 250 Milyonluk yatırım yapan kurum, içme suyu, yağmur suyu, kanalizasyon ve doğalgaz alanlarında 9 mahallenin tamamına el attı. Ayrıca telekominikasyon hizmetlerinde de önemli yaptırımlar gerçekleştiren Çayırova Belediyesi, sorunsuz bir altyapı oluştururken, ilçeyi modern bir üstyapıya da kavuşturmuş oldu.

200 BİN TON SICAK ASFALT ATILACAK

Alt ve üstyapı noktasında Çayırova’nın eksiklilerini 95 oranında tamamlayan belediye, İSU Genel Müdürlüğü ile birlikte ilçeye 35 kilometre altyapı yatırımında sona geldi. Emek ve Akse Mahallelerinde sürdürülen ve Şekerpınar Mahallesi’nin de küçük bir kısmını kapsayan çalışma tamamlandığı zaman tüm altyapı çalışmaları 100 oranına ulaşmış olacak. Altyapıyla eş zamanlı olarak anında üstyapı çalışmaları da gerçekleştirecek olan Çayırova Belediyesi, 200 Bin Ton sıcak asfalt uygulamasını da gerçekleştirmiş olacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.