Usta Lazımsa “Bizim Usta” Çayırova’da

Çayırova 21.12.2017 - 13:58, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Usta Lazımsa “Bizim Usta” Çayırova’da

Bölgemizin tanınmış iş adamlarından olan Tahsin Köse ve Kazım Köse’nin sahibi olduğu “Bizim Usta Yapı Market” inşaat adına ne ihtiyacınız varsa sağlıyor. Çayırova başta olmak üzere Gebze, Darıca, Dilovası ve İstanbul Anadolu Yakası’nda hizmet veren “Bizim Usta Yapı Market” müşterilerine “Kaliteli Hizmet” istiyorsanız bizi tercih edin” demeyi de ihmal etmiyor.

“Söz verdiğimiz gibi” sloganıyla yola çıkan ve inşaat adına ne ihtiyacınız varsa adres “Bizim Usta Yapı Market" diyen Köse Kardeşler Çayırova’da hizmet vermeye başladı. İnşaat, anahtar teslim tadilat, sıhhı tesisat, doğalgaz tesisatı, demir doğrama, ferforje, branda, yanmaz branda, kaynak ve çelik konstrüksiyon kategorilerinde vatandaşlara hizmet verdiklerini belirten Kazım ve Tahsin Köse, “müşterilerimizin beklentilerini karşılayacağımıza eminiz” dedi. EN UYGUN FİYATA EN İYİ HİZMET Bizim Usta, müşterilerine en iyi hizmeti, en uygun fiyat politikası ile sunmakta ve müşteri memnuniyetini ön planda tutarak yapılan işin verimliliği için çalışıyor. Şirket yetenek ve kapasitesi doğrultusunda, müşterilerin tüm hizmet beklentilerini dünya standartlarında karşılayan Bizim Usta, dinamik bir ekip çalışması ile hızlı, rekabetçi ve müşterilerin beklentilerini karşılayan hizmetler sunuyor. TÜRKİYE’DE MARKA OLMAYI HEDEFLİYOR Ülke ve bölge ekonomisine katkıda bulunan Bizim Usta ekibi, insana odaklı çalışmayı temel almak, tüm kalite planlarını müşteri memnuniyetine dayandırmak ve konusunda uzman personel kadrosu ile çalışmayı ilke ediniyor. Usta lazım olduğunda güvenilir bir adres istiyorsanız Bizim Usta size çok yakın. Sadece Çayırova’da değil Türkiye’de marka olmayı hedefleyen ekip İnönü Mahallesi, 140 Sokak, Numara 12, Kocaeli/Çayırova’da müşterilerini bekliyor. Bizim Usta’ya 0506 507 14 09 numaralı cep telefonundan ya da www.bizimustayapimarket.com’dan ulaşabilirsiniz.  
Bölgemizin tanınmış iş adamlarından olan Tahsin Köse ve Kazım Köse’nin sahibi olduğu “Bizim Usta Yapı Market” inşaat adına ne ihtiyacınız varsa sağlıyor. Çayırova başta olmak üzere Gebze, Darıca, Dilovası ve İstanbul Anadolu Yakası’nda hizmet veren “Bizim Usta Yapı Market” müşterilerine “Kaliteli Hizmet” istiyorsanız bizi tercih edin” demeyi de ihmal etmiyor.

“Söz verdiğimiz gibi” sloganıyla yola çıkan ve inşaat adına ne ihtiyacınız varsa adres “Bizim Usta Yapı Market" diyen Köse Kardeşler Çayırova’da hizmet vermeye başladı. İnşaat, anahtar teslim tadilat, sıhhı tesisat, doğalgaz tesisatı, demir doğrama, ferforje, branda, yanmaz branda, kaynak ve çelik konstrüksiyon kategorilerinde vatandaşlara hizmet verdiklerini belirten Kazım ve Tahsin Köse, “müşterilerimizin beklentilerini karşılayacağımıza eminiz” dedi.

EN UYGUN FİYATA EN İYİ HİZMET

Bizim Usta, müşterilerine en iyi hizmeti, en uygun fiyat politikası ile sunmakta ve müşteri memnuniyetini ön planda tutarak yapılan işin verimliliği için çalışıyor. Şirket yetenek ve kapasitesi doğrultusunda, müşterilerin tüm hizmet beklentilerini dünya standartlarında karşılayan Bizim Usta, dinamik bir ekip çalışması ile hızlı, rekabetçi ve müşterilerin beklentilerini karşılayan hizmetler sunuyor.

TÜRKİYE’DE MARKA OLMAYI HEDEFLİYOR

Ülke ve bölge ekonomisine katkıda bulunan Bizim Usta ekibi, insana odaklı çalışmayı temel almak, tüm kalite planlarını müşteri memnuniyetine dayandırmak ve konusunda uzman personel kadrosu ile çalışmayı ilke ediniyor. Usta lazım olduğunda güvenilir bir adres istiyorsanız Bizim Usta size çok yakın. Sadece Çayırova’da değil Türkiye’de marka olmayı hedefleyen ekip İnönü Mahallesi, 140 Sokak, Numara 12, Kocaeli/Çayırova’da müşterilerini bekliyor. Bizim Usta’ya 0506 507 14 09 numaralı cep telefonundan ya da www.bizimustayapimarket.com’dan ulaşabilirsiniz.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.