Vali Aksoy, 4 günlük yasak bilançosunu açıkladı!

Kocaeli 27.04.2020 - 12:39, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Vali Aksoy, 4 günlük yasak bilançosunu açıkladı!

23-26 Nisan tarihleri arasında uygulanan 4 günlük sokağa çıkma yasağının ardından Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy vatandaşlara kesilen yasak cezalarını açıkladı. Kocaeli dahil 30 büyükşehir ve Zonguldak'ta uygulanan dört günlük sokağa çıkma yasağının sona ermesiyle birlikte Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, Kocaeli'de yasak boyunca uygulanan idari işlemlerle ilgili bilgilendirme yaptı. Aksoy cezaları açıklamasının yanı sıra süreç boyunca görevlerini aksatmayan fırıncıları ve devlet görevlilerini tebrik etti. 523 VATANDAŞA CEZA İşte Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy'un o açıklamaları: "4 günlük sokağa çıkma yasağına uyan Kocaeli'li vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Bu süre içinde yasağı ihlal eden 523 kişiye 1.242.024 ₺ idarî para cezası uygulanmıştır. 4 günlük sokağa çıkma yasağı süresince vatandaşlarımızın taleplerini yerine getiren Kaymakamlık vefa sosyal gruplarına ve ekmek ihtiyacını karşılayan fırıncılarımıza teşekkür ediyorum."

23-26 Nisan tarihleri arasında uygulanan 4 günlük sokağa çıkma yasağının ardından Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy vatandaşlara kesilen yasak cezalarını açıkladı.

Kocaeli dahil 30 büyükşehir ve Zonguldak'ta uygulanan dört günlük sokağa çıkma yasağının sona ermesiyle birlikte Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, Kocaeli'de yasak boyunca uygulanan idari işlemlerle ilgili bilgilendirme yaptı. Aksoy cezaları açıklamasının yanı sıra süreç boyunca görevlerini aksatmayan fırıncıları ve devlet görevlilerini tebrik etti.

523 VATANDAŞA CEZA

İşte Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy'un o açıklamaları: "4 günlük sokağa çıkma yasağına uyan Kocaeli'li vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Bu süre içinde yasağı ihlal eden 523 kişiye 1.242.024 ₺ idarî para cezası uygulanmıştır. 4 günlük sokağa çıkma yasağı süresince vatandaşlarımızın taleplerini yerine getiren Kaymakamlık vefa sosyal gruplarına ve ekmek ihtiyacını karşılayan fırıncılarımıza teşekkür ediyorum."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.