Vali Aksoy, Gebze’de Bulgar heyeti ağırladı!

Gebze 03.04.2019 - 10:27, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Vali Aksoy, Gebze’de Bulgar heyeti ağırladı!

Vali Hüseyin Aksoy, Bulgaristan Başkonsolosu ve beraberindeki heyet ile Gebze Güzeller OSB’de bir araya geldi.

Vali Hüseyin Aksoy, Bulgaristan İstanbul Başkonsolosu Angel Angelov, Bulgaristan Burgaz Valisi Valcho Cholokov, Bulgaristan Burgaz Belediye Başkanı Dimitar Nikolov ve beraberindeki heyet ile birlikte Gebze Güzeller Organize Sanayi Bölgesinde bir araya gelerek, yapılacak yatırımlar hakkında görüş alış verişinde bulundular. BURGAZ’DA YAPILACAK YATIRIMLAR KONUŞULDU Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Gebze Güzeller Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Adem Ceylan ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Vali Aksoy’a Bulgaristan İstanbul Başkonsolosu Angel Angelov, Bulgaristan Burgaz Valisi Valcho Cholokov, Bulgaristan Burgaz Belediye Başkanı Dimitar Nikolov eşlik etti. Karşılıklı görüş alış verişinde bulunarak, gerçekleştirilen toplantıda; Gebze Güzeller Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Adem Ceylan, Bulgaristan Burgaz’da yapılacak olan yatırımlar ve projeler hakkında bilgi sunumunda bulundu.  
Vali Hüseyin Aksoy, Bulgaristan Başkonsolosu ve beraberindeki heyet ile Gebze Güzeller OSB’de bir araya geldi.

Vali Hüseyin Aksoy, Bulgaristan İstanbul Başkonsolosu Angel Angelov, Bulgaristan Burgaz Valisi Valcho Cholokov, Bulgaristan Burgaz Belediye Başkanı Dimitar Nikolov ve beraberindeki heyet ile birlikte Gebze Güzeller Organize Sanayi Bölgesinde bir araya gelerek, yapılacak yatırımlar hakkında görüş alış verişinde bulundular.

BURGAZ’DA YAPILACAK YATIRIMLAR KONUŞULDU

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Gebze Güzeller Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Adem Ceylan ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Vali Aksoy’a Bulgaristan İstanbul Başkonsolosu Angel Angelov, Bulgaristan Burgaz Valisi Valcho Cholokov, Bulgaristan Burgaz Belediye Başkanı Dimitar Nikolov eşlik etti. Karşılıklı görüş alış verişinde bulunarak, gerçekleştirilen toplantıda; Gebze Güzeller Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Adem Ceylan, Bulgaristan Burgaz’da yapılacak olan yatırımlar ve projeler hakkında bilgi sunumunda bulundu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.