Vali Aksoy Gebze’de Öğrencileri Dinledi

Gebze 14.12.2017 - 22:50, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Vali Aksoy Gebze’de Öğrencileri Dinledi

Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, Gebze Mehmet Tuğrul Tekbulut Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini ziyaret ederek öğrencileri dinledi.

Milli Eğitim Müdürlüğü, Gebze Teknik Üniversitesi, Gebze Ticaret Odası ile Logo Teknoloji ve Yatırım A.Ş. arasında 16 Ağustos 2017 tarihinde imzalanan donatım işbirliği protokolüyle Bilişim Vadisi’nde görev alabilecek ve kalifiye eleman yetiştirmek amacı ile dönüşümü gerçekleştirilen bir okul olan Mehmet Tuğrul Tekbulut Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy ziyaret etti. Vali Aksoy’a Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik, Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, Mehmet Tuğrul Tekbulut Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Halil Erdal eşlik etti. MEMNUNİYETLE İSTEDİM Okul öğrencileri tarafından çiçeklerle kapıda karşılanan Vali Aksoy, okulu gezerek öğrencilerle yakından ilgilendi. Öğretmenler odasında öğretmenlerle bir toplantı gerçekleştiren Vali Aksoy, okulun konferans salonuna geçerek öğrenciler ile bir araya geldi. Vali Aksoy konferans salonunda yaptığı konuşmada, “Burası bizim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisemiz ve buranın Bilişim Lisesi haline dönüşmesini arzu ettik. Kocaeli’de göreve başladıktan kısa bir süre sonra hayırseverimizin böyle bir liseye katkıda bulunmak istediği paylaşıldığında memnuniyetle bu çalışmanın yapılmasını istedim. BİLİŞİM LİSESİ CİDDİ KATKILAR SUNACAK Okulumuzun donanımı ile ilgili hayırseverimiz Tuğrul Bey imkânlarını buraya seferber etti ve Bilişim Lisemizi gerçekleştirdi. Önümüzdeki süreç; bilişim çağı ve bilişim çağında da gençlerimizin çok iyi yetişmesi gerekiyor. Bilişim Lisemizde bu anlamda çok ciddi katkılar sunacaktır. Sizlerin yapacağı çalışmalarla bir çok sektörde ve alanlarda katkılarınız olacak.” diyen Vali Aksoy, hayırsever Mehmet Tuğrul Tekbulut’a katkılarından dolayı teşekkür ederek, plaket verdi. Yapılan konuşmaların ardından Vali Aksoy tüm öğrencilere başarılar diledi ve öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirerek ziyaretini sonlanırdı.   
Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, Gebze Mehmet Tuğrul Tekbulut Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini ziyaret ederek öğrencileri dinledi.

Milli Eğitim Müdürlüğü, Gebze Teknik Üniversitesi, Gebze Ticaret Odası ile Logo Teknoloji ve Yatırım A.Ş. arasında 16 Ağustos 2017 tarihinde imzalanan donatım işbirliği protokolüyle Bilişim Vadisi’nde görev alabilecek ve kalifiye eleman yetiştirmek amacı ile dönüşümü gerçekleştirilen bir okul olan Mehmet Tuğrul Tekbulut Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy ziyaret etti. Vali Aksoy’a Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik, Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, Mehmet Tuğrul Tekbulut Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Halil Erdal eşlik etti.

MEMNUNİYETLE İSTEDİM

Okul öğrencileri tarafından çiçeklerle kapıda karşılanan Vali Aksoy, okulu gezerek öğrencilerle yakından ilgilendi. Öğretmenler odasında öğretmenlerle bir toplantı gerçekleştiren Vali Aksoy, okulun konferans salonuna geçerek öğrenciler ile bir araya geldi. Vali Aksoy konferans salonunda yaptığı konuşmada, “Burası bizim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisemiz ve buranın Bilişim Lisesi haline dönüşmesini arzu ettik. Kocaeli’de göreve başladıktan kısa bir süre sonra hayırseverimizin böyle bir liseye katkıda bulunmak istediği paylaşıldığında memnuniyetle bu çalışmanın yapılmasını istedim.

BİLİŞİM LİSESİ CİDDİ KATKILAR SUNACAK

Okulumuzun donanımı ile ilgili hayırseverimiz Tuğrul Bey imkânlarını buraya seferber etti ve Bilişim Lisemizi gerçekleştirdi. Önümüzdeki süreç; bilişim çağı ve bilişim çağında da gençlerimizin çok iyi yetişmesi gerekiyor. Bilişim Lisemizde bu anlamda çok ciddi katkılar sunacaktır. Sizlerin yapacağı çalışmalarla bir çok sektörde ve alanlarda katkılarınız olacak.” diyen Vali Aksoy, hayırsever Mehmet Tuğrul Tekbulut’a katkılarından dolayı teşekkür ederek, plaket verdi. Yapılan konuşmaların ardından Vali Aksoy tüm öğrencilere başarılar diledi ve öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirerek ziyaretini sonlanırdı. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.