Vali Aksoy Şişecam’da Yenilikleri İnceledi

Gebze 12.01.2018 - 09:34, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Vali Aksoy Şişecam’da Yenilikleri İnceledi

Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy Şişecam Topluluğu Araştırma Ve Teknolojik Geliştirme Başkanlığı’na ziyarette bulundu. Şişecam Topluluğu Araştırma ve Teknolojik Geliştirme Başkanı Prof. Dr. Şener Oktik ve Şişecam Bilim ve Teknoloji Merkezi yöneticileri tarafından kapıda karşılanan Vali Aksoy, Başkan Oktik ile bir süre sohbet ettikten sonra Şişecam Bilim ve Teknoloji Merkezi’ni gezdi. Vali Aksoy’a, Cam Teknolojisi Direktörü Hande Sesigür, Yenilik ve Kalite Yönetimi Müdürü Hakan Sesigür, İdari İşler Yöneticisi Ercan Şenel ile Analiz ve Destek Hizmetleri Direktörü Melek Orhan çalışmalar hakkında bilgi sunumunda bulundu. Şişecam Topluluğu Araştırma ve Teknolojik Geliştirme Başkanı Prof. Dr. Şener Oktik, Vali Aksoy’a ziyaretlerinden duydukları memnuniyetlerini belirterek,  nezaketlerinden dolayı teşekkür etti.

Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy Şişecam Topluluğu Araştırma Ve Teknolojik Geliştirme Başkanlığı’na ziyarette bulundu.

Şişecam Topluluğu Araştırma ve Teknolojik Geliştirme Başkanı Prof. Dr. Şener Oktik ve Şişecam Bilim ve Teknoloji Merkezi yöneticileri tarafından kapıda karşılanan Vali Aksoy, Başkan Oktik ile bir süre sohbet ettikten sonra Şişecam Bilim ve Teknoloji Merkezi’ni gezdi. Vali Aksoy’a, Cam Teknolojisi Direktörü Hande Sesigür, Yenilik ve Kalite Yönetimi Müdürü Hakan Sesigür, İdari İşler Yöneticisi Ercan Şenel ile Analiz ve Destek Hizmetleri Direktörü Melek Orhan çalışmalar hakkında bilgi sunumunda bulundu. Şişecam Topluluğu Araştırma ve Teknolojik Geliştirme Başkanı Prof. Dr. Şener Oktik, Vali Aksoy’a ziyaretlerinden duydukları memnuniyetlerini belirterek,  nezaketlerinden dolayı teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.