Vali eşinden Gebzeli Şehidin ailesine ‘Gönül’ ziyareti

Gebze 30.09.2020 - 17:04, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Vali eşinden Gebzeli Şehidin ailesine ‘Gönül’ ziyareti

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz’un eşi Selda Yavuz "Gönülden Gönül’e" projesi kapsamında 1994 yılında Şırnak’ın Cudi dağında askerlik görevini ifa ettiği sırada şehit olan Piyade Er Ömür Ergül’ün ailesini ziyaret etti. Kocaeli Valisi Seddar Yavuz’un eşi Selda Yavuz "Gönülden Gönül’e" projesi kapsamında Gebze İlçe Sağlık Müdürlüğü personellerinden Ömer Ergül’ün ailesine bir ziyaret gerçekleştirdi. Şırnak’ın Cudi dağında askerlik görevini ifa ettiği sırada 1994 yılında şehit olan Piyade Er Ömür Ergül’ün ailesini ziyaret eden Vali Seddar Yavuz 'un eşi Selda Yavuz, Şehitlere Allah’tan rahmet dileyerek, şehit ailelerinin her zaman yanlarında olduklarını belirtti. “ALLAH DEVLETİMİZE ZEVAL VERMESİN” Şehit abisi Ömer Ergül “Gönülden Gönül’e” projesi kapsamında ailesine gerçekleştirilen nazik ziyaretten ve hassasiyetten dolayı çok mutlu olduklarını söyleyerek; “Bizleri unutmadığı için Sayın Valimize ve değerli eşi Selda Yavuz Hanımefendiye çok teşekkür ediyoruz. Allah devletimize zeval vermesin” diyerek teşekkür etti.

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz’un eşi Selda Yavuz "Gönülden Gönül’e" projesi kapsamında 1994 yılında Şırnak’ın Cudi dağında askerlik görevini ifa ettiği sırada şehit olan Piyade Er Ömür Ergül’ün ailesini ziyaret etti.

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz’un eşi Selda Yavuz "Gönülden Gönül’e" projesi kapsamında Gebze İlçe Sağlık Müdürlüğü personellerinden Ömer Ergül’ün ailesine bir ziyaret gerçekleştirdi. Şırnak’ın Cudi dağında askerlik görevini ifa ettiği sırada 1994 yılında şehit olan Piyade Er Ömür Ergül’ün ailesini ziyaret eden Vali Seddar Yavuz 'un eşi Selda Yavuz, Şehitlere Allah’tan rahmet dileyerek, şehit ailelerinin her zaman yanlarında olduklarını belirtti.

“ALLAH DEVLETİMİZE ZEVAL VERMESİN”

Şehit abisi Ömer Ergül “Gönülden Gönül’e” projesi kapsamında ailesine gerçekleştirilen nazik ziyaretten ve hassasiyetten dolayı çok mutlu olduklarını söyleyerek; “Bizleri unutmadığı için Sayın Valimize ve değerli eşi Selda Yavuz Hanımefendiye çok teşekkür ediyoruz. Allah devletimize zeval vermesin” diyerek teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.