VALİ GÜZELOĞLU 1 MAYIS’I KUTLADI!

Kocaeli 01.05.2015 - 08:41, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

VALİ GÜZELOĞLU 1 MAYIS’I KUTLADI!

Kocaeli Hasan Basri Güzeloğlu 1 Mayıs dolayısıyla İşçi Bayramını kutladı..

Hayatımızı kolaylaştıran her yapının inşasında imzası olan ve toplum hayatımızda çok önemli bir yere sahip olan emekçi kardeşlerimizin ülkemizin daha bayındır, daha kalkınmış, daha üretken hale gelmesinde emek, alın teri ve büyük bir katkısı bulunmaktadır. Emekçilerimiz; bedenini ve beyin gücünü kullanarak, özenle ve sorumluluk anlayışı içinde fedakarca çalışarak, ülkemizin ekonomik ve sosyal kalkınma yolundaki en büyük gücü olmuştur. Ülkemizin aydınlık yarınlara ulaşmasında ve hedeflerine erişmesinde de güvencemiz emekçi kardeşlerimizdir. Bu duygu ve düşüncelerle, alın terini ortaya koymak suretiyle hayatını kazanan, emek veren, gayret gösteren emekçilerimizin, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutlar, aileleri ile birlikte sağlık, huzur ve başarı dolu günler dilerim.
Kocaeli Hasan Basri Güzeloğlu 1 Mayıs dolayısıyla İşçi Bayramını kutladı..

Hayatımızı kolaylaştıran her yapının inşasında imzası olan ve toplum hayatımızda çok önemli bir yere sahip olan emekçi kardeşlerimizin ülkemizin daha bayındır, daha kalkınmış, daha üretken hale gelmesinde emek, alın teri ve büyük bir katkısı bulunmaktadır.

Emekçilerimiz; bedenini ve beyin gücünü kullanarak, özenle ve sorumluluk anlayışı içinde fedakarca çalışarak, ülkemizin ekonomik ve sosyal kalkınma yolundaki en büyük gücü olmuştur.

Ülkemizin aydınlık yarınlara ulaşmasında ve hedeflerine erişmesinde de güvencemiz emekçi kardeşlerimizdir.

Bu duygu ve düşüncelerle, alın terini ortaya koymak suretiyle hayatını kazanan, emek veren, gayret gösteren emekçilerimizin, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutlar, aileleri ile birlikte sağlık, huzur ve başarı dolu günler dilerim.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.