Var mı Darıca'ya yan bakan?

Spor 06.03.2016 - 16:18, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Var mı Darıca'ya yan bakan?

Var mı Darıca'ya yan bakan?

Dileği kolay, tam 11 maçtır bileği bükülmeyen Darıca G.B, Sandıklıspor’u 2-0 devirerek yenilmezlik serisini 12 maça çıkardı ve Play-Off yolunda uçuşa geçti. Adım adım hedefe yaklaşan Ramazan Silin’in öğrencileri, 1 maç eksiğiyle Play-Off barajıyla arasındaki puan farkını sadece 1’e indirdi. Darıca G.B’yi durdurabilene aşk olsun…3.Lig 3.Grup’ta kıyasıya bir Play-off mücadelesi veren Darıca G.B, sahasında konuk ettiği lig sonuncusu Sandıklıspor’u Serhan Yılmaz’ın ilk yarıda attığı gollerle 2-0 yenerek son 5 haftadaki 4.galibiyetini aldı ve yenilmezlik serisini 12 maça çıkardı. Rakibi karşısında rahat bir oyun sergileyen sarı yeşilliler, sahasında oynadığı son 4 maçın tamamını kazandı. PLAY-OFF’UN EŞİĞİNE GELDİK Çorum Belediyespor ve Erzincanspor’u puan kayıpları yaşadığı haftadan kayıpsız ayrılarak müthiş bir avantaj yakalayan Darıca G.B, 1 maç eksiğine rağmen Play-Off barajının eşiğine geldi ve 6.sıraya yerleşti. Gelecek hafta deplasmanda Çatalcaspor’a konuk olacak olan Darıca G.B, bu mücadeleyi kayıpsız atlattığı taktirde haftalardır özlem çektiği ilk 5’in içinde yer almaya çok yaklaşacak.
Var mı Darıca'ya yan bakan?

Dileği kolay, tam 11 maçtır bileği bükülmeyen Darıca G.B, Sandıklıspor’u 2-0 devirerek yenilmezlik serisini 12 maça çıkardı ve Play-Off yolunda uçuşa geçti. Adım adım hedefe yaklaşan Ramazan Silin’in öğrencileri, 1 maç eksiğiyle Play-Off barajıyla arasındaki puan farkını sadece 1’e indirdi.

Darıca G.B’yi durdurabilene aşk olsun…3.Lig 3.Grup’ta kıyasıya bir Play-off mücadelesi veren Darıca G.B, sahasında konuk ettiği lig sonuncusu Sandıklıspor’u Serhan Yılmaz’ın ilk yarıda attığı gollerle 2-0 yenerek son 5 haftadaki 4.galibiyetini aldı ve yenilmezlik serisini 12 maça çıkardı. Rakibi karşısında rahat bir oyun sergileyen sarı yeşilliler, sahasında oynadığı son 4 maçın tamamını kazandı.

PLAY-OFF’UN EŞİĞİNE GELDİK

Çorum Belediyespor ve Erzincanspor’u puan kayıpları yaşadığı haftadan kayıpsız ayrılarak müthiş bir avantaj yakalayan Darıca G.B, 1 maç eksiğine rağmen Play-Off barajının eşiğine geldi ve 6.sıraya yerleşti. Gelecek hafta deplasmanda Çatalcaspor’a konuk olacak olan Darıca G.B, bu mücadeleyi kayıpsız atlattığı taktirde haftalardır özlem çektiği ilk 5’in içinde yer almaya çok yaklaşacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.