Vatandaşlar Çalışmayan Klimalardan Şikâyetçi

Gebze 27.07.2018 - 18:05, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Vatandaşlar Çalışmayan Klimalardan Şikâyetçi

Hava sıcaklığının vatandaşı bunalttığı bu günlerde toplu taşıma araçlarındaki klimaların çalıştırılmaması Gebzeli vatandaşların tepkisine neden oldu.

Gebze Bölgesi’nde hava sıcaklıklarının yükselmesi ile birlikte vatandaşlardan otobüs şikâyetleri gelmeye başladı. Bunaltıcı sıcaklarda otobüse binmek zorunda kalan vatandaşlar, otobüslerin çalışmayan klimalarına tepki gösterdi. Vatandaşlar, UKOME’nin bu konudaki denetimlerinin arttırmalarını isteyerek, “Otobüslerde sıcaklık çok fazla. Sıcaklıklarda kısa mesafeler dahi çekilmez oluyor. Gebze Kent Meydanı durağında bulunan UKOME denetim görevlilerinin bu konu hakkında daha duyarlı olmasını, toplu taşıma araçlarını daha sık kontrol etmelerini istiyoruz.” diye konuştular. KÜBRA AKABALI
Hava sıcaklığının vatandaşı bunalttığı bu günlerde toplu taşıma araçlarındaki klimaların çalıştırılmaması Gebzeli vatandaşların tepkisine neden oldu.

Gebze Bölgesi’nde hava sıcaklıklarının yükselmesi ile birlikte vatandaşlardan otobüs şikâyetleri gelmeye başladı. Bunaltıcı sıcaklarda otobüse binmek zorunda kalan vatandaşlar, otobüslerin çalışmayan klimalarına tepki gösterdi. Vatandaşlar, UKOME’nin bu konudaki denetimlerinin arttırmalarını isteyerek, “Otobüslerde sıcaklık çok fazla. Sıcaklıklarda kısa mesafeler dahi çekilmez oluyor. Gebze Kent Meydanı durağında bulunan UKOME denetim görevlilerinin bu konu hakkında daha duyarlı olmasını, toplu taşıma araçlarını daha sık kontrol etmelerini istiyoruz.” diye konuştular.

KÜBRA AKABALI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.